Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleolvastam a párom üzeneteibe. Hogyan hozzam fel neki, hogy ne jöjjön rá?
Már ellent mondtál magadnak, mert mégsem bízol meg annyira a párodban. Máskülönben nem néznél bele a beszélgetéseibe. De hát az a fránya kisördög. :D
Sehogy. Minden túl feltűnő lenne. ebből már csak sz.@rkavarással lehet kijönni, ami nem empatikus dolog, és vagy vita lesz köztetek, vagy más rossz dolgok. Kínos az ügy. Ráadásul nem is biztos hogy a barátodnak hátsó szándékai lennének.
"Figyi, ha neki kell ennyi idősen egy 17 éves GYEREK, akkor sokat nem fogsz veszíteni."
17 éves gyerek? Szerintem a mai 17 évesek nem olyanok, mint amilyenekre te gondolsz. :)) Szerintem egyértelmű, hogy nyomul a csaj, és szeretné megdugatni magát, máskülönben békén hagyna egy foglalt pasit.
És el kell, hogy keserítselek kérdező, ha jól néz ki a csaj, akkor a párod 100%, hogy megdugná alkalom adtán, ha nem teljesen lúzer, mivel pasiból van. Ha pedig netán nagyon erkölcsös lenne, nem adná alá a lovat.
Én megmondanám, hogy elolvastam (ugyanis ez az igazság), és számn kérném rajta. Így még talán van esély, hogy lekattan róla, igaz, ezt is csak félelemből fogja megtenni. Vagy szemet hunysz, és ha a pasin múlik, úgysem megy rá a kapcsolatotok. Vagy kirakod a szűrét. :D
Fúúúú, köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Megnyugodtam kicsit.
Elhatároztam, h tisztán, őszintén elmondom neki pár nap múlva, addig is erőt gyűjtök hozzá.. :D Ha nem felejtem el, a fejleményeket is leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!