Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elképzelhető, hogy tényleg nem haragszik, amiért beleolvastam az üzeneteibe?
Akkor még csak két hete tartott a dolog (most se sok amúgy, 5 ), és belépve maradt nálam a fb-ján, és megnéztem valakivel az üzenetét, mert kicsit aggasztott valami.
Utána másnap elmondtam neki, annyira szégyellem, de azt mondta, hogy kicsit se haragszik, számára ez nem olyan magánszféra mint a legtöbb embernek, és bármikor bármijét megnézhetem, teljesen mindegy.
De mégis nagyon rosszul érzem magam. És úgy félek, hogy valójában emiatt rossz véleménnyel lehet rólam.
Magamból kiindulva: Szerintem helyes a gyanúd. Az, hogy én nem haragszom valakire (nem szakítok vele, nem kaparom ki rögtön a szemét), nem jelenti azt, hogy nem csalódtam benne vagy változott a véleményem róla. Mivel még nagyon friss volt a kapcsolatotok, amikor ez történt, a kezdeti bénázás számlájára írnám, minden más esetben ugyanazt állapítanám meg, mint az első.
26/N
Mit láttál az arcán, mit éreztél a hangján, amikor reagált?
Nő vagy, tudnod kell hogy egy férfi mikor mond igazat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!