Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem, hogy miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, hogy miért csinálja ezt. Mit akar?

Figyelt kérdés
Van 1 srác. Mondta, hogy szívesen lefeküdne velem - többször. Komolyabbat nem akar a korkülönbség miatt... Nemet mondtam, főleg, mert van pasim, és ezt ő is tudja. De azt is, hogy most nem vagyunk túl jóban. Folyton jön, h szakítsak vele, mert látszik, hogy nem vagyok vele boldog, meg nem foglalkozik velem. Elhívott kajálni, piszkál, hogy egyek rendesen, mert túl vékony vagyok (igaza van :S). Szexre mást is találna...
2008. szept. 22. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De biztos szereti a kihívásokat. Egy kicsit húzd még az agyát, aztán tegyél úgy ahogy jónak látod. Ha nagy korkülönbség én nem tenném, mert komolyabb kapcsi usse lesz belőle. De most hiába mondanám h ne tedd, mert úgyis azt teszed, amit te akarsz. De gondold végig, hogy hogy éreznéd magad, ha megtörténik, és utána már nem foglalkozik veled. Gondolkozz, és cselekedj!
2008. szept. 22. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megmondta, hogy komolyabbat nem akkar, akkor az valószínű úgy van. Szerintem csak azért mondja, mert látja, hogy a barátod "gátol" a közös légyottban. Tehát, ha a barátod kikerül a képből előtte szabad a pálya. És azért "törődik" veled, mert egy pasi tudja, ha csak azt mondogatja egy lánynak, hogy dugjanak, abból valszeg nem lesz semmi, így kell egy kis "nyomulás", hogy elérje a célját.
2008. szept. 22. 20:39
 3/4 A kérdező kommentje:
De én nem akarok vele lefeküdni amúgy se, mondtam is neki, hogy nekem ez nem kell. Pont azért, mert szar lenne utána...
2008. szept. 22. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:
30%

Csak kihasználna.

Ha lefekszel vele, egy ribanc leszel, a szex rabszolgája, szerintem

2008. szept. 22. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!