Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire érdekelnek a barátotok/barátnőtök dolgai? (lent)
Nem, nem normális. Nálunk hasonló a helyzet, a párom nem érettségizett, én tavaly diplomáztam. Szakdogaírásnál extrém idegbeteg voltam, mivel a konzulensem hónapokig nem tudtam elérni (értsd: fogadóórán nem volt bent, az e-mailjeimre leadás előtt 6 nappal reagált először). Ő velem együtt szidta, hogy minek vállalja az ilyen, hogy konzulens legyen, ha aztán nem elérhető.
Azt kellene megérteni a párodnak, hogy egy párkapcsolatban jó esetben nem azért kell érdeklődni a másik dolgai iránt, mert az szerinte érdekes, hanem mert a másikat az érdekli. Ehhez kellene az érzelmi intelligencia.
ez nincs rendben szerintem, az oké hogy ha csa k1-2 megrögzött témád van, akkor azt unja, de általánosságban alap, hogy érdekelnie kellene, amit a párod mesél. én barátom szenvedélyesen odavan a technikáért, amihez én nem igazán értek, mégis mindig meghallgatom, amiket mesél, és még kérdezek is, van h utána is olvasok hogy képben legyek, tudjak kérdezni róla, mert tudom, hogy neki fontos. ő is szokott kérdezni, és nem tud ennyire kapcoslódni az én külön dolgaimhoz, de mindig meghallgat, és sose mondaná, hogy nem érdekli... exemmel a kapcsolaz megromlásának az egiyk jele volt, amikor mindketten beismertük, hogy már nem érdekelnek mniket aozk a témák, amik a másiknak a legfontosabbak, és nem tudunk/akarunk érdemben reagálni rá... ez a távolodás egyik fő jele.
23n
Az én barátom mindig kikérdez mi van velem, min dolgozok, mi volt velem aznap (4 év után is, minden este, leülünk és egymásra figyelünk),ha később valami kiderül, hogy kimaradt, akkor "miért nem mondtad??" persze kedvesen és megkér, hogy meséljem el. :)
Aki szeret, azt érdekli amit mondasz, bármennyire átlagos vagy számára amúgy nem érdekes, veled kapcsolatos! Van hogy nem figyel pl olvas valamit, ilyenkor bocsánatot kér! H
a még ki is fejti, hogy letojja, hogy nem érdekli az elég bunkó dolog és szerintem nem érdekled annyira, max javítógépnek és szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!