Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok a barátnőtök efféle féltékenységére?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm a barátnőjével mindig megküzd ilyen téren. A lány nem tudja elviselni, ha bikinis, meztelen, vagy félmeztelen másik lányt lát a barátja valahol. (interneten, tv-ben, filmekben stb.)
Nagyon kicsapja a hisztit, veszekedni kezd a barátjával, hogy miért néznek ilyet, holott a fiú sem tudta előre, hogy lesznek benne ilyenek.
Ti hogyan reagálnátok és meddig tudnátok elviselni hosszútávon?
(Normális válaszokat kérek, köszönöm!)
2016. márc. 12. 15:30
1/7 anonim válasza:
Lány vagyok, de fordított esetben én ezt tuti nem bírnám tolerálni. Volt már egy olyan kapcsolatom, ahol a pasi még a légyre is féltékeny volt kb, szóval tele a hócipőm ezzel. Nyilván egy egészséges mértékig mindenkiben ott van, de amit pl ez a csaj is csinál, az nevetséges. Ne nézzen filmet, mert lehet lesz benne bikinis/meztelen csaj? A házból azért kimehet, vagy az is baj, ha az utcán meglát egy nőt? Szerintem kezeltetni kéne a leányzót.
2/7 anonim válasza:
Mit fog ez a lány nyáron csinálni, mikor egy rakás lánynak ki fog lógni a fél feneke a shortból az utcán.
3/7 anonim válasza:
Miért nézegetnél más lányokat meztelenül, ha van barátnőd? Inkább vele foglalkozz és őt nézegesd. Jó hogy zavarja, mert így másokat tartasz vonzóbbnak, mint őt.
4/7 VirágésBence válasza:
Én biztos, hogy azonnal szakítanék, okos lány ilyenen nem problémázik. Most komolyan, mit hisz, hogy a tvben a jelenettel majd megcsalom, vagy mit??
5/7 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, nem én vagyok az a fiú, még csak nem is fiú vagyok! A lánynak a barátnője vagyok (igen, a barátnője és nem az a lány), és zavar hogy ilyen szinten féltékenykedik, mert már unalmas, hogy mindig elrontják a hangulatot a veszekedéseikkel.
2016. márc. 12. 16:05
6/7 anonim válasza:
Enis ebben a cipoben jarok....az oka feltehetoleg a baratnojevel van mert nincs megelegedve magaval...
7/7 anonim válasza:
A feltekeny csaj tetessen be nagy lufi szilikon melleket. Akkor neki is szep lesz.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!