Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el nála hogy kívánjon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el nála hogy kívánjon?

Figyelt kérdés

A barátom eléggé félős típus és kissé konzervativ.De én viszont imádom a szenvedélyt és az a baj hogy ez nálunk kimarad

Szerintetek hogy érjem el hogy szenvedélyesen akarjon megcsókolni és közben gyengéden simogasson?Mert nekem erre szükségem van.Már próbáltam vele beszélni erről de azt mondta neki ehhez több idő kell...azóta eltelt két és fél hónap...szal mégse ez a gond.Azt sem hiszem hogy külsőleg undorodna tőlem vagy ilyesmi xD De tanácstalan vagyok lécci segitsetek!

2010. ápr. 5. 22:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
sztem sem nagyon illetek össze, és az az érzésem, hogy talán nem is szívesen beszél erről a témáról.Szóval ha már az elején közlöd vele, hogy mit vársz el tőle, ő szembesül vele, hogy talán nem is tudja megadni neked, amitől csak még gátlásosabb lesz...sztem ne ragozd túl szavakkal, hanem próbáld ki, amit már írtak előttem: figyeld a testét. Figyeld, mi az amire érzékenyebben reagál. De ha már az elején a PASI részéről nehezebben megy a dolog, hát nem jósolok nektek hosszú kapcsolatot...ő már kezdeményezett? Mert lehet hogy te vagy nála túl rámenős, vagy határozottabb, és elveszed tőle a "zsákmányszerzés" örömét, hogy becserkésszen, amitől férfinek érezheti magát. Szó mi szó: ezt sokáig ne erőltesd, mert belefáradtok...
2010. ápr. 5. 23:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy iagazatok van és túl rámenős vagyok....de az a baj hogyha én nem teszek semmit akkor nemis történik semmi...nagyon gátlásos szegény.Csak akkor tud ő is kezdeményezni ha ivott már...de nem itathatom le minden nap..de elvesziteni se akarom.
2010. ápr. 6. 10:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ilyen, mi 2 éve vagyunk együtt. Nem dobtam ki, bár egyáltalán nem illünk össze szexuális téren. Fél óra alatt mindig végzünk.... Nem baj, azt mondják rossz után jó jön.
2010. ápr. 7. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!