Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el nála hogy kívánjon?
Figyelt kérdés
A barátom eléggé félős típus és kissé konzervativ.De én viszont imádom a szenvedélyt és az a baj hogy ez nálunk kimarad
Szerintetek hogy érjem el hogy szenvedélyesen akarjon megcsókolni és közben gyengéden simogasson?Mert nekem erre szükségem van.Már próbáltam vele beszélni erről de azt mondta neki ehhez több idő kell...azóta eltelt két és fél hónap...szal mégse ez a gond.Azt sem hiszem hogy külsőleg undorodna tőlem vagy ilyesmi xD De tanácstalan vagyok lécci segitsetek!
Öntsd le magad sörrel.Az összes pasi megkívánna!;):D
2010. ápr. 5. 22:25
2/13 anonim válasza:
Vegyél fel valami dögös rucit :D Egy írtó rövid mini mindig izgi,nincs azaz ember aki ettől neizgulna fel és kívánná meg a csajszit ezesetben téged:D
Én tuti szétszednélek xD
2010. ápr. 5. 22:40
3/13 anonim válasza:
Szerintem alapvetően gátlásos,és görcsös típusú a srác.Fél a reakciódtól,ha esetleg arra vetemedne,hogy bevaduljon.Kérd meg rá,és tisztázd Vele,hogy Neked ez az,ami örömet okozna,Te pedig meghálálnád. :) Ha ez sem segít ennyi idő után és TE nem érzed így jól magad,akkor vedd fontolóra,összeilletek-e.A testiség is fontos része egy kapcsolatnak,és ha ő nem tudja megadni,ami hiányzik Neked,akkor jobb időben kimondani ezt.
2010. ápr. 5. 22:42
4/13 anonim válasza:
Ha nem meleg,akkor olyan nincs,hogy valakinek nincs csókban egy gyenge pontja,egy gyengéje,amitől elkapja a hév és vágyik a folytatásra.Próbálkozz vele gyorsan lassan,gyengéden,szenvedélyesen figyeld meg közben a testbeszédét,hogy mikor ölel meg nagyon vagy nyög egy kicsit vagy rándul össze stb.Ha csak egy pillanatra is érzel ilyet,akkor jó úton jársz és csináld úgy.A félős és a konzervatív stílus egy idő után levetkőzhető az ágyban,ha egymásra hangolódtak a felek.Tapasztald ki,hogy neki mi a jó és vezesd rá,hogy neked mi.Sajnos előfordulhat,hogy az fog kiderülni,hogy teljesen más az igényetek,csókban és szexben is.Vagyis ő a gyengéd,hosszú érzelmes csóktól jön lázba,téged pedig a szenvedély mozgat.Ezt nehezen lehet összeegyeztetni,de ne add fel még,még nagyon az elején vagytok,próbálkozz és lehet,hogy meg fogsz lepődni,hogy milyen dolgokat hozol ki majd a srácból. :)
2010. ápr. 5. 22:42
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
De volt már rajtam kivágott szoros cucc de akkorse...pedig nem kicsik a melleim..nem vagyok csunya (sem egoista) modellkedem.De nem érzem azt hogy kívánna.nincs egyéb ötlet?
puszi
2010. ápr. 5. 22:43
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ^^
2010. ápr. 5. 22:45
7/13 anonim válasza:
hát ha nem kíván én megkívánlak ! :D
2010. ápr. 5. 22:49
8/13 Beviz Elek válasza:
Szerintem itt nem a kívánással van a gond. Kíván, de csak beteszi, mozog és kész. A barátod ugyanaz a típus mint sok lány, aki csak fekszik és várja a csodát (fekszik mint egy bot).
Ha van kedved, szenvedj a barátoddal, vagy ha nincs, akkor keress egy normális srácot aki sokkal szebbé teszi az éjszakáidat. :)
20/f
2010. ápr. 5. 22:57
9/13 anonim válasza:
Előző,igaz,amit írtál,de attól még normális a srác,hogy ő ilyen.Persze ettől még nem biztos,hogy összeillenek a Kérdezővel,sőt,nekem is az az érzésem leginkább,hogy tuti nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!