Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elhagynátok a barátotokat/férjeteket, ha áttérne az iszlámra?
Az életben mindent lehet jóra és rosszra használni. A vallás is ilyen. Azért mert ilyen vallású, nem biztos, hogy rossz ember.
Egyszer olvastam egy statisztikát, a gyilkosok, akik börtönben ülnek 94% szereti a kígyó uborkát. Szóval, aki szereti a kígyó uborkát potenciális gyilkos.
Nekem voltak Iszlám vallású kollégáim, én kérdeztem tőlük, ők meg válaszoltak. A lényeg csúnyán ki van fordítva a vallás a szélsőségesek számára, az Iszlám nem az erőszakról szól.
Igen el
Ferfisovinizmus nok szerepe csalad helyezete tobbnejuseg stb stb
Koszonom szepen nem kerek belole
Attól függ, miért akar áttérni. Ha csak ezt a vallást érzi leginkább magáénak és engem is meghagy a magam hitében és egyébként nyugodt, kiegyensúlyozott, akkor felőlem bármilyen valláshoz csatlakozhat.
Ha terrorista hajlamai lennének, azt azért remélem, észrevenném hamarabb, és lelépnék, mielőtt erre a döntésre jut, ha meg azért térne át, mert több feleséget akar tartani, akkor is kalap-kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!