Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha a barátnőm ilyen válaszút elé állít?
Figyelt kérdés
26 évesek vagyunk, 3 éve együtt. Májusban tervezem, hogy meglátogatom a berlini haveromat egy hétvégére, akivel 2 éve Erasmuson bandáztunk még sokat. Megkérdeztem barátnőmet is, hogy lenne-e kedve jönni. Korábban azt mondta igen, viszont most kitalálta, hogy csak akkor mehetek, hogyha fizetem az ő útját is, mert neki nincs pénze. Visszaadni meg később nem akarná, mivel nem keres annyit elmondása szerint. Nem tudom, mit mondjak neki.2016. ápr. 7. 19:20
11/15 omba válasza:
Bizarr. 3 év után ő egy részvényársaságnak látja azt, amit te párkapcsolatnak.
Mi egy éve élünk csak együtt... de állatira nem vetődik fel semmi ilyen pénzügyi kérdés, az meg még annyira se, hogy ilyen durván korlátozná egyikünk a másikat.
Valahogy nem látok ebben boldog jövőt.
Szóval menj, meghívtad - nem látom az okát, miért változtatta meg a véleményét - de ő változtatta meg.
12/15 anonim válasza:
Hát ha ezt így kerek-perec ő jelentette ki, akkor az elég meredek :)
Szerintem szabad ember vagy egyébként, ne tiltson már meg dolgokat.
Az más kérdés hogy én 3 év után magamtól fizetném a barátnőm útját is. De ha ilyet kapásból benyögne, úgy hogy én előtte nem mondtam hogy nem állom a részét, akkor szépen összecuccolnék és egyedül kiruccannék a barátomhoz.
13/15 anonim válasza:
De te figyelj mar mi az hogy csak akkor "mehetsz"? :D Ki o az anyad?es te most 12 eves vagy? Egyreszt nehogymar engedelyt kelljen kerni a masiktol masreszt te vagy a ferfi igy meg gazabb harmadreszt mi tortenik ha elmesz ? :D
14/15 anonim válasza:
Ha nem engedheted meg,mondd meg,hogy most az egyszer töltsön nélküled egy hétvégét,túl fogja élni.
15/15 anonim válasza:
ha meghívtad, és szeretnéd hogy veled menjen, de neki nincs pénze, de neked van ,akkor felajánlhatod hogy fizeted az útját.Ha nincs pénzed, akkor mond meg neki ,hogy nincs pénzed hogy fizesd az útját,és menj egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!