Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar lefeküdni velem a párom már több mint fél éve amikor sok pasija volt?
#11: "Vagy előbb szeretne megismerni mert te nem csak egy éjszakára kellesz neki? Vagy rajott h kinotte a bulizos, egyejszakas eletstilust?"
Mert szerinted fél év után 30 éves korban mennyi plusz 'járás' után jöhet a szex szerinted?
"Sose tudhatod.... ha egybol egy budosribinek tartod es felsz h csak hulyit akkor meg is erdemled h egyedul maradj." -> A stílus maga az ember ;)
Utolsó.
Jól látom, hogy te is név nélkül nyomod? :)
#13: Ha jól sejtem az utolsó alatt engem értesz. Ha nem akkor a továbbiakat nyugodtan hagyd figyelmen kívül.
Nem vagyok lélekdoktor, egy ember vagyok aki elmondja a véleményét. Ha ez téged zavar arra van egy csodás kétbetűs rövidítés amit úgy hívnak: I.J.
Úgy látom, nem gyakorolsz önreflexiót, te is ugyanolyan könnyen beszólsz arc (és felhasználónév megjelenítése) nélkül. Véleményem szerint az én és a te írott szöveged között az az egyik nagy különbség, hogy én nem használtam a 'büdösribi' szót, sem egyéb inzultálásra alkalmas kifejezést (gondolom te is tisztában vagy vele hogy a "Nyomorék bagázs." szintén beszólás), míg te igen.
Ha nagyon szeretnéd megbeszélni a kettőnk közötti számodra feszültséget okozó szituációt, legyen ;) Az Oktogon mellett van egy Starbucks, előzetes időpontegyeztetés után üljünk le és igyunk meg egy kávét :) Nem szoktam lapítani, és nem vagyok kis sz*r sem, ha egy kicsit utánajársz láthatod hogy nem vagyok se tizen, se huszonéves...
"A kérdező meg szedje össze magát és kérdezze meg a nőt..." - ezzel maradéktalanul egyetértek, a kommunikáció minden kapcsolat egyik alappillére.
"Mellesleg nem járnak csak csók volt eddig, nem értem mit kell itt ezen problémázni."
A kérdés kifejtésében szerepel:
"Fél éve járunk.", "De még semmi csak csók volt." , "Nem hiszem hogy félne tőle mert sok pasival volt már és 30 éves."
Ezekből az információkból nekem úgy tűnik, hogy de, járnak. Fél évnyi találkozgatás az nekem már bőven a 'járás' kategóriája, egy 30 éves nő pedig kellene hogy tudja hogy a csók igen sok férfinak többet jelent mint mondjuk egy buliban megtörtént smárolgatás (Persze felmerülhet a kérdés, hogy egy csók volt-e vagy több, de további kifejtés hiányában az időtáv figyelembevételével szerintem nem egy darabról beszél a kérdező).
A probléma, mint azt a kérdés is jelzi hogy a kérdező nem tudja miért nem akarja az adott hölgy a kapcsolatot tovább fejleszteni. Abban gondolom egyetértünk, hogy egy párkapcsolatban fontos a szex, mind a minősége, mind annak megléte :)
"Addig várathatja amíg akatja" - és ezt te korrektnek tartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!