Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm nem akar lefeküdni velem?
Hány évesek vagytok?
Lehet, hogy érte valami trauma - ezt ki kell deríteni (pl megerőszakolták) - illetve azt, hogy tényleg kapcsolatként tekint-e a köztetek levő dologra és nem csak barátságra. Hány barátja volt előtted?
Valahogy puhatold ki a dolgokat.
Te felizgatod Őt? Te kielégíted orálisan?
Foglalkozol ilyen téren vele is?
Annyit még hozzáfűznék az előttem szólók tippjeihez, hogy a legközelebbi orális aktusnál, te se legyél tétlen.
Adj bele mindent és amikor a csúcson lesz látni fogod a szemeiben a csillogást ahogy rád tekint. Onnantól kezdve olajozottabban fog menni a téma. Ez egy bevált módszer nálam. Én is voltam hasonló szituban. Hajrá! ;)
18 éves vagyok a barátnőm 17
mindketten szűzek vagyunk. :)
nem szeretném sürgetni,de mégis 10 hónap.
2 barátja volt előttem.
Valaki megint nem találta el a kategóriát.
Egyébként meg szerintem nem kényszerít senki, hogy vele legyél, keress mást. Olyat nem nehéz találni, akit simán lefektethetsz. A lánynak meg szinén nem kényszer, hogy lefeküdjön veled, ha nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!