Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor nem vagyunk együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nem vagyunk együtt a barátommal nem is keres, ami nekem rosszul esik. Hogyan vegyem rá, hogy érdeklődőbb legyen?

Figyelt kérdés
Nem pár óráról van szó, hanem sok-sok napról, valamikor hetekről... Mikor itt van minden szép és jó, de mikor máshol (suli és munka miatt), akkor nem is keres... Mindig én szoktam, ha már nem bírom tovább, akkor válaszolgat azért.
2016. ápr. 3. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ehhez ismerni kellene az alap beállitottságát, mert ha egyébként is ilyen tipus hogy nem keresgél soha senkit, akkor elfogadható. De ha egyébként meg szeret kommunikálni telefonon és csak veled ilyen akkor meg hagyd ott. Tehát először megprobálnám megbeszélni vele, hogy ha nem tudunk találkozni, azért jolesne ha felhivna.. ha ezek után sem.. akkor otthagynám, mert kicsit az is elképzelhető hogy nem hiányzol neki.. de viszont az is hogy ilyen tipus.
2016. ápr. 3. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ismerek ilyet, aki nem igazán keres, ha találkozunk mindent elmesél töviről-hegyire le sem lehet lőni, és a munkája hétköznapokon nem engedi a megfelelő kommunikációt.

Viszont sajnos olyan barátom is volt már, aki nem keresett hivatkozott a fáradtságra, valójában nem érdekeltem már (külföldön dolgozott).

Úgyhogy szerintem mikor találkoztok vesd fel neki, hogy örülnél néha egy-egy jó reggelt üzenetnek pl. Azt ne mondd neki, hogy kereshetne gyakrabban, mert nem fog változni, aki ilyen, hogy keveset keresi a másikat nehezen veszi rá magát, hogy aktívabb legyen etéren.

2016. ápr. 3. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem olyan nincs, hogy egy pasi ilyen "tipusu". Ha szerelmes lenne, akkor minden lehetoseget megragadna, hogy kommunikaljon veled. Azert gondoljunk mar bele, HETEK telnek el kommunikacio nelkul... ez meg tavkapcsolatban sem egeszseges.

23L

2016. ápr. 3. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as szerintem nem hetek telnek el kommunikáció nélkül, hanem hetek telnek el úgy, hogy a férfi nem keresi a kérdezőt. Attól még a kérdező keresi őt és akkor beszélgetnek.
2016. ápr. 3. 23:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Pl. ha két hétig nem tudunk találkozni, akkor mondjuk egyszer ír az elején, aztán én keresem 2-3-4x, mikor már nem bírom megállni a dolgot :(

Ha nem szeretne, lenne jele akkor is, mikor itthon van, nem? Akkor igy ugyanolyan szeretetteljes velem, mikor nincs szex pl...

2016. ápr. 3. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!