Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy oldjátok meg a nagydol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldjátok meg a nagydolog (kaki) kérdést, ha a párotoknál vagytok?

Figyelt kérdés
Itt vagyok a páromnál, nagyon kell kakkantanom, mert benyomtam egy fél doboz mogyoróvajat délelőtt, és most hajt a tatár.. de nem merek elmenni, soha nem szoktam náluk, plusz a szülők is itthon, a wc meg az ő hálójuk mellett, félek hogy mindent hallanának. Plusz a páromnak se mondhatom, hogy mindjárt jövök csak kakilok. Meg a szagoktól is félek. 18/L

2016. ápr. 3. 19:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?! Menj ki és kész nem kell az orrára kötni senkinek, hogy miért mész a mosdóba természetes dolog. A szülei meg nyílván nem azzal lesznek elfoglalva, hogy azt figyeljék, hogy te mit csinálsz a mosdóba.
2016. ápr. 3. 20:05
 12/25 A kérdező kommentje:
Már itt vagyok a wc-n de nem merem kiengedni. Görcsölök
2016. ápr. 3. 20:26
 13/25 anonim ***** válasza:
96%

Most komolyan az a bajod, hogy nem mersz egy rendeset sz*rni??!

Képzelem, hogy düllednek már a szemeid :D

2016. ápr. 3. 20:30
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

"Már itt vagyok a wc-n de nem merem kiengedni. Görcsölök"

Na, eddig jó. Lazulj el. Gondolj valami szépre. Lazán, lazán. Csak nyugodtan. Türelem rózsát terem.

Mindjárt érezni fogod a rózsabimbót.

Oké, már kezd kikandikálni. Ügyi vagy :))

Akkor most picit kezdj még nyomni, ha fáj, akkor lassabban. Vigyázz, be ne szakadjon. Megy az.

Na? Hogy állsz a művelettel?

2016. ápr. 3. 20:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez valszeg kamu kérdés, de ha nem akkor. Szimplán menj el.. Ez természetes dolog. Én is elmegyek a páromnál ha kell.. Meg mondom neki, hogy WCzni kell. Közbe telefonon írok neki :DDD. Nem zavarja őt. ;)
2016. ápr. 3. 20:35
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem játék ez, ki kell engedni, ami ki akar jönni, különben te is így jársz!

https://www.youtube.com/watch?v=1dm3sJjmS0s

2016. ápr. 3. 20:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Intézd el a szekrényben és fogd rá a macskára.
2016. ápr. 3. 20:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Intézd el a szekrényben és fogd rá a macskára."

Ez hatalmas :DDDDDDD 10 perce ezen nevetek. :D

2016. ápr. 3. 21:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam mint te, egy ideig visszatartottam akkor el is múlt az inger, és kezdtem elfelejteni a dolgot, a barátommal pont akkor kezdtünk el együtt lenni szexuálisan amikor hirtelen annyira elkezdtem görcsölni hogy majdnem becsináltam az ágyába. Akkor a barátom észrevette hogy baj van, akkor kinyőgtem hogy görcsölök, akkor mondta hogy menjek wc-zni de nem akartam, de már görnyedtem szinte, meg hát már meztelen is voltam akkor magamra kaptam gyorsan egy pólót hogy mégse meztelen menjek ki a szobából és ugye félve ültem wc-re de hirtelen akkor jött minden hát voltak hangok, szerencsére csak kettesben voltunk a párommal bár utána hát megkönnyebbültem de voltak szagok, féltem kimenni a budiról mert féltem hogy a barátom kinevet, de nem nevetett ki, akkor égett a fejem, a barátom meg közbeszólt hogy mit szégyellem ez természetes dolog, minden ember így működik, előfordul és örüljek hogy nem az ágyba csináltam, meg le is cseszett hogy minek tartom így vissza. Ha dolgom van kimegyek wc-re elvégzem a dolgom nyugodtan visszajövök és ennyi, nem kell bejelenteni. Barátom akkor ezzel jól kioktatott pedig én alapból féltem idegen helyen nagy wc-zni de azóta bárhol vagyok és rám jön inkább megyek mert a visszatartás bajokkal járhat.
2016. ápr. 3. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Megoldottad?
2016. ápr. 4. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!