Mit tegyek a végbélnyílásommal, hogy rendbe jöjjön? (nagydolog probléma, többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval már 4 napja szorulásom volt, ma éreztem, hogy mennem kell kakilni. Elmentem, elkezdett jönni, de borzasztóan fájt, meg olyan érzés volt mintha karcolt volna. Nagy nehezen megszültem ezt a szörnyű óriás gölödint, akkorára tágultam, hogy a többit ami kiesett nem éreztem, csak hallottam ahogy csobban. A probléma, hogy szerintem megsérült a nyílás, mert vérzett is kicsit ahogy töröltem, meg azóta nagyon fáj. Ez ma délelőtt történt, most délután ahogy pisiltem, nem volt nagy a nyomás, és a pisi végén a végbelem környékére csöppent és nagyon csípte. Tuti seb lett rajta. Mivel ápoljam? Komoly kérdés! Légyszi ne vicceljétek el, szebben nem tudtam megfogalmazni.2015. aug. 4. 18:17
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg végbélrepedésed lett, nekem is van sajnos, ha kicsit erősebben törlöm meg vagy hasmenésem/szorulásom van akkor vérzik kicsit. Vegyél rá krémet a patikában.
2/3 A kérdező kommentje:
De milyet? Bemegyek hogy krémet kérek végbélrepedésre, és tudni fogják?
2015. aug. 4. 18:40
3/3 anonim válasza:
Több féle van, kérdezd meg melyiket ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!