Most idegen szemmel mennyire vagyok kover?
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem birok igy megfelelni magamnak, sztetek ez mar elhizott vagy ez meg normális? [link]
2015. aug. 4. 13:47
3/7 anonim válasza:
Nekem ez már sok,tehát ha nem is kövér,de hájas.Kellene egy kis mozgás meg diéta,mert sztem az alapok jók,vagyis a testalkatod,csak formázni kellene.
41/N
4/7 anonim válasza:
Ez nem elhízott, normális. Ha nem bírsz megfelelni, akkor tegyél még magadra némi izmot, járj kondizni.
5/7 anonim válasza:
Nem elhízott, de nem is túl vonzó. Egy kicsit fogyhatsz vagy eddz.
6/7 anonim válasza:
Erre mondják, hogy skinny fat. Amennyit látok, alapvetően vékony vagy, de jelentős zsírrétegek vannak itt-ott. Megfelelő étkezéssel és cardio edzéssel tudsz fogyni, emellett kellene egy kis izmot is építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!