Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 év után mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után mit tennétek, ha párotok nem akarna veletek összeköltözni?

Figyelt kérdés
Külön éltek saját lakásban és neki ez így jó és kényelmes, neked viszont nem. Időközönként felhozom a témát és akkor ezen mindig jól összebalhézunk, hogy neki így jó majd ráérünk ezzel.33 évesek vagyunk.
2016. ápr. 3. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi öt évig nyűglődtünk így az exemmel, aztán meguntam és elhagytam. Később derült ki, azért nem akart összeköltözni, mert túlságosan szem előtt lett volna. Ugyanis a szentemnek más női is voltak, de annyira magy színművész volt, hogy nekem ebből semmi nem tűnt fel. Emlékszem, egyszer kiírtam ide egy kérdést pont úgy, mint te és írta valaki, hogy biztos megcsal a párom. Nagyon rosszul esett, mert tűzbe tettem volna érte a kezem. Ma már sajnos tudom, hogy igaza volt.

Nem mondom, hogy téged is megcsal a párod, de nem jó vakon megbízni valakiben, mert óriási csalódás lehet a vége.

2016. ápr. 3. 19:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elég rosszul érzem magam, mert tudom minden hozzászólónak igaza van és a lelkem mélyén én is tudom ezt, csak elfogadni nehéz.
2016. ápr. 3. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!