Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben szeret lek**rvázni?
Figyelt kérdés
Szóval szexelünk és szereti felhozni ezt a k**rva dolgot. Hogy én vagyok a kis k**rvája meg stb. szeret közbe beszélni, de én már tökre unom. 1x-2x oké ez a dolog, de mostmár tökre elmegy a kedvem emiatt. Nálam így elmúlik minden... De eddig nem hoztam fel neki, mert őt ez izgatja fel. Nálam kiváltotta már az ellenkezőjét. Szerintetek?2016. ápr. 3. 14:15
11/15 anonim válasza:
Én imádom ha a pasim lekváz szex közben,vagy rib**cnak hív. Ha nem szexelünk,tisztelettudó,sosem hív így a mindennapokban,de szex közben engem is nagyon izgat ahogy megdug és közben a kur**jának nevez. Ez nem azt jelenti hogy kurv**ni akar,hanem,hogy kisajátít,és magáévá tesz vadul :D Nem kell ilyen véresen komolyan venni,de ha te nem vagy egy bevállalós csaj,és nem tartod magad ilyennek még a saját pároddal sem,kettesben,akkor nyisd ki szépen a kicsi szád, és.. KOMMUNIKÁLJ ;) :D
Üdv, 23L
12/15 A kérdező kommentje:
Ahh megnyugtattál :) Igazából én se akarok ilyen nem bevállalósnak tűnni, vagy ilyesmi. meg elején tetszett is a dolog. Csak most nagyon ráállt erre és kicsit ráparáztam.. Élőben valóban tisztelettudóan viselkedik. Szóval néha oké ez. A szerepjátékokért meg szerintem minden pasi oda van.
2016. ápr. 3. 17:49
13/15 anonim válasza:
Örülök,hogy megnyugodtál,fogd fel lazán:) Nem csak a pasik vannak oda a szerepjátékokért ;) :P
14/15 anonim válasza:
A szerepjátékban mind a ketten benne vannak és mind a kettőnek jólesik. Itt egy nőt aláznak, akinek már a szex sem esik jól közben, és a pasija fejével akar gondolkodni, miközben a sajátjával kéne. De persze, nyugodjon csak meg, hogy mással is ezt csinálják, és akkor már nem is esik szrul ha szidja szex közben. A lényeg, hogy elég "bevállalós" legyen és ne lehessen megszólni, nem?
15/15 anonim válasza:
Mondd neki, hogy "te rohadt kis b*zi" lehet neki se fog tetszeni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!