Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátom még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom még mindig nem tette lehetővé, hogy együtt aludjunk normális körülmények között?

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve együtt vagyunk és nem tudunk együtt aludni mert túl kicsi az ágy mindkettőnknél.

Ha mégis együtt alszunk, akkor sosem tudjuk normálisan kialudni magunkat így hanyagoljuk az együtt alvást. (Mindketten dolgozunk)

Venni kellene egy nagyobb ágyat, úgy gondolom, hogy ez nem a nő dolga.

Mit gondoltok erről?

2016. ápr. 1. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem normális, de nem beszéltetek ennyi idő alatt erről? Mi alig 3 hónapja vagyunk együtt párommal, de már beszéltünk ilyesmiről. Mondjuk nekem kényelmes így is, de ő szeretne egy nagyobbat venni. Gond nélkül beleadnék, ha kérné. És mi ez a nem a nő dolga? Közösnek kéne lennie.

Egyáltalán szoktatok ti érdemben kommunikálni? Azért elég meredek, hogy egy éve egyikőtök sem vette erre a fáradságot...

2016. ápr. 1. 23:18
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

, ez kb olyan minta én venném az óvszert.

Szexelek, de cserébe semmi védelmet nem kapok meg !!!! EZ A LÉNYEG!!!

2016. ápr. 1. 23:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem rá lehet bízni a dolgot a fickóra.

Odaadsz neki egy x összeget, ő megduplázza, és hoz belőle egy ágyat - oda, ahova előzőleg megbeszéltétek.

Probléma letudva.

2016. ápr. 2. 00:05
 14/21 Költőnő? ***** válasza:
Nem az ő dolga. Ez közös érdek, úh közös feladat. Nade néma gyereknek az anyja se látja az erdejét. Ilyen hozzáállással sztem ne gondolkodj egyáltalán hosszabb távú, normális, egyenrangú kapcsolatban sem
2016. ápr. 2. 01:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát ezen a kérdésen besírtam! :D Két felnőtt ember, mindketten dolgoznak, és egy ágyra nem tudnak összedobni. Amúgy meg ja, tízezer forint sincs egy kétszemélyes felfújható vendégágy, vagy matrac, ha a szülők nem engednék a kis gyereküknek, hogy nagyobb ágyat vegyen a saját szobájába... :Dd
2016. ápr. 2. 07:40
 16/21 anonim ***** válasza:
gondolkodásra 6 éves vagy, fel kéne nőni
2016. ápr. 2. 07:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha egy év alatt mindketten csak 10-10 ezer forintot tettetek volna félre minden hónapban erre a célra, akkor már ultrakirály ágy lenne mindkettőtöknél. Ma már azért 60-70 ezer forintból lehet venni egy normális ágyat, ami azt gondolom kibírható összeg dolgozó felnőtteknek. Arról nem is beszélve, hogy "használt" oldalakon néha az ember után dobják a dolgokat.

Én 16 voltam, amikor úgy láttam otthon, hogy az egyszemélyes ágy "gyerekes", ezért vettem egyet a spórolt pénzemből. Majd amikor elköltöztem, akkor mégegyet az albiba, mert ha elhozom, otthon nem lesz min aludni... Nem egy egyéni gyártású hiperszuper matracos ágy egyik sem, de jót alszunk bennük ketten a párommal is.

Tehát én azt gondolom erről, hogy ez nem az ő dolga!!! Azt várod, hogy ő vesz egyet magának és onnantól kezdve majd csak nála lógtok? Vegyetek mindketten magatoknak, vagy ha komolyan látjátok a közös jövőt, akkor egy közöset!

2016. ápr. 2. 08:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
1 év kapcsolat után, két dolgozó felnőtt embernek azon kéne gondolkodni, hogy összeköltözzenek (ha más nem albérletbe), és nem azon, hogy kinek a (gyerek)szobájába vegyenek ágyat...:D
2016. ápr. 2. 08:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Bocs de ennyi ésszel hány évesek vagytok?Komolyan van aki felnőttnek tartja magát de ahhoz hülye hogy vegyen egy rohadt matracot?
2016. ápr. 2. 09:16
 20/21 anonim ***** válasza:
39%

1) nem normális, a párod nem akar veled aludni, és az ágy jó kifogás rá

2) mi a nő dolga? Mellékelnél egy listát kérlek a nők és egy másikat a férfiak dolgáról? Azt már látom, hogy az ágy vásárlás a férfi dolga, a többi hogy oszlik meg? Az eszedbe sem jutott, hogy összedobjatok ketten egy ágyra?

2016. ápr. 2. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!