Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta a barátnőjét velem. Jelentettem neki valamit?
Ez a történet pont olyan mint ami velem történt nem rég. A különbség csak az, hogy a mi történetünkben én vagyok a barátnő.
Szerintem szereti az a fiú a barátnőjét, és azért nem hagyja el miattad. Valami nem működhet köztük, ha megcsalta, de valami miatt mégsem szakít vele. Ha nem is beszéltek már szerintem az azt jelenti, hogy helyre állt köztük a dolog, szerintem már ne számíts semmire.
Te csak egy közjáték voltál, ne haragudj.Nyilván ellaposodott egy kicsit a kapcsolatuk és ezzel akarta feldobni,de mivel azóta is vele van és veled meg nem foglalkozik, lásd be hogy csak jól kihasznált,egy eszköz voltál hogy jobb legyen neki a barátnőjével.Mondjuk nem értem hogy hogy lehetsz ilyen gusztustalan hogy belemész ilyenbe de ez a te gyomrodtól is függ, nyilván nincs más aki foglalkozzon veled,mégis mit vártál hogy otthagyja érted?Hamár kétszer nem tette meg ezután se fogja!De ha a továbbiakban neked ez igy jó, várjál rá de egyértelműen nem szeret,nem jelentettél neki semmit és nem is fogsz!
Keress olyat aki független, ne tégy tönkre kapcsolatokat, ez elég gáz amit múvelsz,van elég szabad pasi a világon asszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!