Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Khm, most akkor mi van? "Apja" lennék?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, udvarolgattam neki az utóbbi hónapban, voltunk több találkán is, erre kiderült, hogy ő úgy képzeli, hogy ő neki egy másik srác a barátja én rám meg mint egy jó "apukaszerűség" tekint. Hétéves korában a valódi apja alkoholista lett és felkötötte magát és azóta vágyik arra az "apai szeretetre". Furcsa.

Ölel, puszil, de egy másik korabelit tart "barátjának".

A csaj 16 éves én 21.

Én szeretem őt, ő is engem azt mondta, de a másik srácot is szereti, ebből mi lesz, vagy minek nevezzem ezt? Szeretem őt, de ez így nekem több mint furcsa... :)))

2016. ápr. 1. 13:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es, te beteg vagy :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2016. ápr. 1. 15:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez természetes reakció tőle, te idősebb vagy nála és úgy érzi benned megbizhat, ha szereted adj időt neki, hagyd hogy megtapasztalja milyenek a hasonló korú fiúk, egy két csalódás éri és rohan a karjaidba. Lehet hogy megérné kivárni..
2016. ápr. 1. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:

F R I E N D Z O N E ! ! !

2016. ápr. 2. 10:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Várjon a nyavaja, ha most nem kellek neki, nem írom én fel magam "várólistára".
2016. ápr. 2. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!