Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem, hogy jobban legyek? Vége. :S Pls help me!
Szóval 1és fél évig jártam álmaim pasijával, volt, hogy közben untam, vagy épp nagyon szerettem...mindegy is már...
Tegnap lett vége és hatalmas ürességet érzek magamban, fáj...
Melyik a legjobb módszer felejtésre??
Mit tegyek?? Ismerkedjek vagy inkább ne?
Ugye soha többé ne nézzek rá és ha akarna velem beszélni, ne hallgassam meg?!?
Vitatkoztam vele a valláson, ő pedig tegnap félórásat káromkodott nekem, nem tartotta tiszteletben, h én hiszek Istenben.
Utána kezdte, h bezzeg én őt egy nagy nullának nézem stb., a kezemben volt a motorjának a kulcsa (nem akartam, hogy otthagyjon), megszorította annyira a kezemet, hogy még a körmöm is letört. Gyakran dührohamaim vannak, én sem voltam kedves, de azután is mondtam, hogy bocsásson meg...folyton én könyörögtem mindenért...
Elment, azt mondta szakít velem. Este ott volt ő is buliba, halálra itta magát, egy csomó lányra rámászott, rám sem nézett...pont mint régen...
Mivel régen rengeteg lányt megd.gott, nem volt komoly kapcsolata. És azt hittem miattam megváltozott, de ha miután egy apróságon összevesztünk és így viselkedett, úgy néz ki nem...
sztem nem megváltozott hanem hatottál rá , úgyértem tisztelt szeretett stb..
de most ezt nem nagyon értem miért lett vége pontosan ? az Isen való hitben? o.O
Lehet igazad van...sajnos!
A legelején rám sem nézett, még egy alkalomra sem nagyon kellettem neki, én pedig halálosan bele voltam zúgva.
Aztán nagy nehezen összejöttünk, én az első héten megcsaltam, de ez egy nagy hiba volt, nem is tudtam magamról... Mondjuk miután legelőször lefeküdtünk, ő 1 vagy 2 lánnyal is volt.
Gyakran veszekedtünk, én 19 vagyok, ő 28.
Tegnap csak úgy összevesztünk, nem is tudom min. Szóval előjöttek ezek a dolgok, folyton hánytorgatta nekem, hogy volt az a félrelépésem stb...
Pl. tavaly Húsvétkor elmentünk bulizni, hirtelen valami baja lett velem és egész este mászkált egy csak után, akit azelőtt megd.gott... Másnap megbocsátottam.
Rengeteg hibám van és ő jó volt hozzám, de hát mit tehetnék?...
felejtsd el :)
barátnőzz egy kicsit meg programokat csinálj és akkor nemgondolszrá és majd ha ugyérzed ismerkedhetsz más fiukkal :)
Aranyos vagy! :)
És ha hívna vagy valami?? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!