Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves fiú vagyok és beleszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves fiú vagyok és beleszerettem egy 12 éves lányba, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok(már majdnem 16)és beleszerettem egy 12 éves lányba és most nem tom mit csináljak, mert azért jóval fiatalabb tőlem,de teljesen belezúgtam.
2010. ápr. 4. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ezzel semmi baj nincs :) A mostani barátom 25 én meg 15 vagyok. Szóval szerintem ezzel semmi gond nincs :)

15/L

2010. ápr. 4. 23:53
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen az eddigi válaszokat! :D
2010. ápr. 5. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is 12 éves vagyok, és belezúgtam egy 15 (majdnem 16) éves srácba! :)

Ha ő is ezt érezné irántam (ami egyébként lehetséges), szerintem nem lenne gáz! :)

Szóval hajrá! :D

2010. jún. 11. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!