Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy olyan lányba aki csak havernak tart már egy éve ismerem de nem tudom hogy mit tegyek mit csináljak?
Biztos vagy benne,hogy ő is csak havernak tart? Mert időközben lehet,hogy benne is megváltozott ez az. Nehogy félre értsd, nem azt mondom,hogy olyanról ábrándozz,ami lehet,h nincs, de te vagy a fiú...sztem érdemes megpróbálni,mert ha mégis bejössz neki,akkor meg bánni fogod,h ezt meg ezt nem tetted/mondtad meg.
Nekem is volt már ilyen,de én nem mertem neki megmondani és csak én szenvedtem. Folyton bókolt...elég zavarba ejtően és ezzel úgy összezavart. Jobb tisztán látni, így legalább nem lesz az,h megbánod,h nem tetted meg. :)
nem száz hogy csak havernak tart mert már régen volt hogy ezt mondta
és mégis milyen jeleket ?
ui az utolsó és utolsó elöti válaszolonak szól a kérdés
Hát most én is töprengek,h mit akar tőlem ez a srác,mert nagyon jó barátom,de nem tudom,h mivan. Én személy szerint örülnék,ha konkrét utalásokat adna, pl. szeretne velem találkozni és beszélgetni vagy ha nem viccként adná elő,h fel akar szedni...főleg,h bnője van,de tudom róla,h sosem vágna át, de ezzel teljesen összezavar,mert nem tudom,h csak viccel v komolyan beszél. :S
(Utolsó válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!