Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Ha egy férfinak elképeszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha egy férfinak elképesztően jó teste van, és ízlésesen öltözködik, az sok személyiségbeli problémát ellensúlyoz nálatok?

Figyelt kérdés

2016. márc. 29. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pár dugásra jó, közben meg lehet keresni egy normálisat. Az ilyen sose hiszi el, hogy őt is csalják. :)
2016. márc. 30. 00:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen személyiségbeli probléma. Van olyan, amit sokan problémának tartanak, de én pl nem. Pl. azt, ha vki lustább típus vagy türelmetlen... szóval akkor nem (más kérdés, hogy nekem az elképesztően jó test a puha, macis testet jelenti, lehet, nem erre gondoltál, amikor kiírtad a kérdést :D). Ha olyan személyiségbeli hibákról van szó, amik zavarnak (túlzott féltékenység és bizalmatlanság, butaság, neveletlenség, beképzeltség, hímsovinizmus, hűtlenség pl), akkor viszont mehet a pasas a lecsóba, akármennyire jól néz ki.
2016. márc. 30. 11:51
 13/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Átfogalmazom.

Sztem ti a következő hibába estek: a kérdést átfogalmazva a reductio ad absurdumot hívjátok segítségül és arra feleltek magatoknak, hogy ha vesztek egy elképesztően jó testű férfit, majd a létező összes szarember tulajdonsággal felruházzátok - amiről tudjátok bakker, hogy sosincs meg egyetlen emberben egyszerre - akkor ellensúlyozza-e a jó test ezt, majd kihúzzátok a bögyötöket és nagy büszkén beordítjátok, hogy hát nem, nem, soha!

De mi van akkor, ha egy gyakran előforduló élethelyzetet vesztek és a magas, jóképű gyerek csak szimplán kihasznál, de amúgy a családját szereti. Gyereket nem akarna tőled, sőt senkitől, de a kutyáját imádja. Jól meg tud dugni téged, de azért a te orgazmusod hidegen hagyja, stb...

Szóval vegyél egy "árnyaltabb" képet és arra próbáld ilyen nagy arccal bemondani, hogy annyira különb vagy attól, mint amit tapasztalunk a való életben.

Pluszpontért egy kérdés tőlem: el tudjátok képzelni, hogy valaha is lesz olyan nő ezen a fórumon, aki kimondaná, hogy a nők az égvilágon semmivel sem jobb emberek, mint a férfiak?

Ugyeugye. Pedig mind tudjuk az igazságot.

2016. márc. 30. 12:09
 14/15 anonim ***** válasza:

13. Kár az erőlködésért, nekem olyan pasi sem kéne, amilyet te mondasz. Bármilyen, ismétlem, bármilyen is legyen a csomagolás. És nem állítom azt, hogy tökéletes vagyok, mert nem. Kicsit sem.

10-es pasikra nem is vágyok, nem is vágytam soha, és őszintén, fogalmam sincs mit kezdhetnék velük, esetleg pucéran égőt cseréltetnék velük :D :D Mindig is erős 7-es pasikra buktam, külsőre, belsőre. Akire én vágyok, lehetnek hibái, igazán sok mindent elnézek, de ha olyan probléma van vele, amit nem viselek el, akkor lehet gyönyörű zöld szeme meg izmos feneke, attól még nem leszünk egymással kompatibilisek. Ennyi. Nem tudom mit nem vagy képes felfogni az igazságon.

Kiragadhatsz kapcsolatfüggőket, akik bármit elnéznek a partneüknek, csak ne legyenek egyedül, vagy tiniket, akik csak külsőre mennek, meg nem is tudják mi fontos még azon kívül, de attól még nem lesz mindenki olyan, ahogy azt a kis megbántott, önsajnálatba süllyedt lelkeddel elkézeled. Cöh.

21n

2016. márc. 30. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi az a Cöh?
2016. márc. 30. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!