Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen elképesztően hülye?
Én nem gondolok semmire.
Neked kell gondolnod "valamire". Mert ok nélkül semmi nincsen. Valami kiváltja ezt belőled, ennek a dolognak is kell legyen valami oka, mint mindennek a világon.
Ha rá tudsz jönni, hogy mi lehet az oka, akkor megoldódik, ha nem oldódik meg akkor még mindíg nem tudod az igazi okot...
Keres fel egy orvost ahogy leiród elég extrém kitöréseid vannak komolyan utána kéne járni hogy mitől van.
Lehet hogy csak most jön ki rajtad a baba vállalás miatti idegeskedés, lehet hogy a munkahelyi stresz okoza, lehet hogy valami komolyabb. Menj biztosra és vizsgáltasd ki magad.
Lényegében igen. Ha nyugodtan végigveszed az egész dolgot aprólékosan, és nem tudsz önmagadtól a végére jutni, akkor el kell menni egy pszichologushoz. Ez a beszélgetős. (Ha jól tudom. A másik a pszichiáter, az a gyógyszeres)
Szerintem lehet, hogy az is elég, ha ezt így elmondod neki, és átbeszélitek az egész dolgot.
Esetleg szakítsatok időt rá, és egy hétvégére menjetek el valahová, mindentől távol, és törödjetek csak egymással, a kapcsolatotokkal, és ezzel a kérdésse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!