Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a pasimnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a pasimnak, hogy ne jöjjön el holnap hozzám? :S

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 19:47
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

ne szomorkodj

ugye nem mondod le?

biztos rendes barátod van:)

2010. ápr. 4. 20:14
 32/47 anonim ***** válasza:

Először én is így gondolkodtam mint te,hogy nem akartam hogy eljöjjön a barátom mert ilyen házban lakunk.. sőt részben ezért sem volt barátom meg stb.. Nem élünk szarul de tavaly még a fürdő sem volt kész és ezt úgy értsétek hogy szerszámtól kezdve minden volt ott :S szégyelltem nagyon is ezért nagyon nagyon sok ideig nem hívtam el senkit vagy ha el is hívtam úgy csináltam hogy ne menjen wcre vagy a fürdőbe.. azóta szépen meg lett csinálva de még ígyis van mit a házon alakítani de már nyugodtan áthívom a barátom aki meg is dicsérte a házunkat hogy szép és nem tudom mit izélek hogy nem

Nálunk eddig 2x volt én náluk egyszer sem :) szóval ha szarabbul élnének (amit kétlek) akkor sem érdekelne mert engem alapból az ilyen nem érdekel mert ő és ugyanúgy te meg én meg senki nem tehet arról hogy a szülei nem tudják annyira megteremteni a pénzt hogy szép házuk legyen..

Persze irigylem azokat akiknek szép házuk van szép kerttel stb de már beletörődtem és tényleg nem olyan rossz a miénk se de van mit alakítani rajta.

együttérzek veled és hajrá :) majd írd meg mi lett :)

18/L

2010. ápr. 4. 20:21
 33/47 A kérdező kommentje:

Hát igen,nagyon rendes barátom van!:(

Még nemtudom,hogy hoyg lesz :'(

2010. ápr. 4. 20:21
 34/47 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönön 18/ L :)

Sokat segitettél te is ezzel a történeteddel :)kedves vagy.

Hát majd meglássuk,hogy holnap,hogy lesz :)

2010. ápr. 4. 20:24
 35/47 anonim ***** válasza:

és most mire gondolsz, átfogod hívni igaz?

egyedül búsulsz vagy a barátoddal leszel holnap?

szerintem egyértelmű:))

2010. ápr. 4. 20:30
 36/47 anonim ***** válasza:

Csak arra figyelj, h szép tisztaság legyen. Ahogy fent is írták, nem a bútorok miatt fog elmenni hozzád, hanem érted :)

Egyébként nekem is van egy ilyen barátnőm aki picit szerényebb körülmények között él és szintén elég szégyellős emiatt, de ezerszer kellemesebb társaság, mint ezek az elkényeztetett ribik akiknek már 17 éves korukban drága sportkocsit tolnak a seggük alá :P

F21

2010. ápr. 4. 20:35
 37/47 anonim ***** válasza:
Engem is érint a dilemma. Hozzám kedden jön a pasim, és annyira izgulok.... Nem tudom mit tehetnék, talán én is megfogadom a tanácsokat. Szerintem te is tedd ezt. :) Biztos nem bánod meg te se, és én se. (remélem)
2010. ápr. 4. 20:56
 38/47 A kérdező kommentje:

Majd akkor meglátjuk mi lesz :) köszönöm mindenkinek...aranyosak vagytok..

kedves utolsó,te is ird meg,hogy múlt el a keddi napod majd :)

Énis remélem ,hogy minden rendben lesz :)

2010. ápr. 4. 21:35
 39/47 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell szégyelned semmit. Igazuk van az előttem szólóknak. Nem az a lényeg, hogy plazma tv van-e minden szobában, vagyhogy a legújabb audi áll-e a garázsban. Szerintem a srác jobban fog izgulni azon, hogy megfeleljen a szüleidnek. Ő téged szeret, téged választott és ezzel együtt olyannak fogad el amilyen vagy a családoddal együtt. És igaza van az előttem szóló srácnak is. Valószínűleg több szeretet és kedvesség szorul mindenkibe aki megtanulja értékelni a legapróbb dolgokat is. Rengeteg olyan osztálytársam van, akik csak a legújabb divatú ruhákat hajlandóak felvenni tehát anyagilag jól állnak, de a szüleik lenézőek és a gyerekek is ilyenek. Én csak sajnálni tudom őket... Szóval fel a fejjel a lényeg, hogy szeretitek egymást. Más nem fontos:), inkább süss neki valami finom sütit biztosan örülni fog neki:)
2010. ápr. 4. 21:45
 40/47 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm ! :)

Igazán kedves vagy :)

2010. ápr. 4. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!