Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy vége?
Sziasztok!
Több éve hosszú,tartós párkapcsolatban élek. Az utóbbi időben már a szexuális életünk is katasztrófális, már egyátalán nem kívánom. Szép az eltöltött 3 év, de nem vagyok már belé szerelmes. Könnyebbnek érzem a napomat, ha nem találkozom vele. Tudom, hogy ezek bántó szavak, de hogy szakítsak vele, hogy ne okozzak neki nagy fájdalmat? Hogy ne csalódjon bennem? Mint, embert nagyon szeretem és tisztelem és nekem fontos, hogy szakítás után kellemesen gondoljak vissza kapcsolatunkra.
Sajnos fájdalommentes szakítás nincs :(
Még neked is fájni fog, hátmég neki, ha jobban szeret, mint te.
De ha úgy érzed, már nincs értelme, mindenképpen tedd meg még most, pont azért, hogy (persze kis időnek el kell telnie ehhez) jó maradhasson a kapcsolatotok.
Ha sokáig húzod az időt, megromolhat annyira is akár a helyzet, hogy esetleg később látni sem akarod. Ezt szerintem ne várd meg!
Fájni fog, de üljetek le, és mondd el neki, hogy ez már nem a régi, és te úgy érzed, hogy már nem is lesz az. Mondd el, hogy szeretnél még addig véget vetni a kapcsolatotoknak, amíg még jó esélyt látsz arra, hogy a sebek begyógyulása után barátok lehettek. Biztosítsd róla, hogy fontos neked, de már másképp. Nem lesz könnyű, az biztos. (azt lehetőleg hagyd ki, hogy könnyebb a napod nélküle, ez tényleg nagyon bántó)
És szerintem fontos, hogy a szakítás után egy ideig ne találkozzatok, hogy mindketten "gyógyulhassatok".
Szia!
Fájdalommentes szakítás nincs, de emberileg tán nem fog benned csalódni, ha őszintén elé állsz, mielőtt más karjaiba esel. Szerintem ülj le vele beszélni. Nehéz, de ez a legkisebbik rossz! Sok sikert!
Szia!
Velem a barátnőm sms-ben akart szakítani és amikor elmentem hozzá hogy beszéljünk kinézett az ablakon és azt mondta hogy legyünk barátok....szóval ezt ne csináld mindenképpen beszélj vele őszintén és kerüld ezt a legyünk barátok szöveget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!