Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális párkapcsolat?
Én nem vagyok szerelmes típus és nem is hiányzik.
Én így vagyok meg jól, csak hát a nők nem, mert ők mindig az "igaziak" akarnak lenni nekem...
Te ugyanúgy nem látsz a színfalak mögé az ő kapcsolatukban.
Gondolom sok normális párkapcsolat létezik, de egyre ritkább az ilyen. Pláne huszonéves korban.
Ezen pedig mindig kiakadok amikor azt hallom, hogy a fiúk/férfiak "csak" azt akarják. Fura mód mégis a nőknek van több partnerük összességében, akkor hogy is van ez?
Nem hiszem hogy létezik. Esetleg akkor ha a két benne lévő fél ritka toleráns természetű. Általában nincs meg az összhang ahol pedig az is megvan ott általában unalmassá válik a felek számára a dolog.
Gondolj bele mennyi a párcsere és később a válás statisztikailag.
Nem mindenkinek ugyanazt jelenti egy normális párkapcsolat. Van, aki olyan párkapcsolatban él, amilyet akart és amilyet normálisnak érez. Sokan pedig, csak benne vannak egy kapcsolatban, amiben igazán nem is boldogok, de legalább van valami...
Furcsa, mert én pont a fordítottad vagyok. Volt komoly párkapcsolatom, voltam szerelmes, de annyira kiábrándultam már a nőkből és abból, amit láttam belőlük, hogy már egyszerűen tényleg csak azt akarom, mert nem képesek többet nyújtani.
Attol fugg mit ertesz kozos erdeklodesi kornek.
Egymas fenekeben lenni szerintem nem kell a nap huszonnegy orajaban. Ha nem egyezik a hobbi az nem vilagvege. Volt baratnom akinek nem volt elete es szabajosan nyavogott es erzelmileg zsarolt, hadd jojjon velem par haveromhoz. Amikor jott, ott hisztizett hogy zavarja a csak fiu tarsasag...
De van olyan haverom aki ha nem a csajjal.toltotte a szabad idejet hanem mondjuk osszefutottunk, egesz vegig nyavajgott, hogy buntudata van mert velem van es nem a csajjal...es nem valami rudtancparty, bulika, csajozos pasik vagyunk. Kemenyek voltunk es kiultunk egy padra dumalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!