Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy ha gyűlölöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy ha gyűlölöm a gondolatát, hogy akárki is legyen a barátom, sok más nő járjon a fejébe?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nem rám gondol szexuálisan, hanem állandóan erre-arra, aminél már csak az rosszabb, ha tényleg meg is teszi.

Egy nő, hogyan szabaduljon meg ettől az érzéstől?

2016. jan. 25. 02:41
 1/9 Szabó Andreas válasza:
57%

Hát ez sajnos kényes téma. Adott rá valamelyik pasid bármiféle okoz arra hogy ezt az érzést váltsa ki belőled?

Igazából megmondom őszintén hogy addig jó, ameddig csak gondol rá, és nem teszi meg. De az életben vannak más fontosabb dolgok is, minthogy ezeken rágódjunk. Sajnos vannak férfiak, illetve nők is akik másra gondolnak sex közben. Ez ellen nem tudsz mit tenni. Van aki bevallja, van aki nem.

2016. jan. 25. 02:57
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
normális. sajnos. rengeteg súlyosan önbizalom hiányos nő van rajtad kívül is. csernus nőkről szóló (hangos)könyvében van erről szó, ha gondolod nézd meg, vagy keress fel egy terapeutát, pszichológust, esetleg olvass utána.
2016. jan. 25. 03:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem normális, ugyanis ez azt jelenti, hogy súlyos önbizalomhiányban szenvedsz, és állandó félelmed, hogy van nálad jobb, szebb, akikre a párod gondol, sőt, félre is lép velük.

Első körben magaddal kell kibékülj. Mindenkinél van szebb, jobb, ismered a mondást? "A legjobb nőt is unja valaki"

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy felesleges versenynek érezned ezt, a párod téged választott, mert téged szeret. Nem csak cici meg popsi vagy neki, így egy esetlegesen szebb testű nő nem fog kiütni a nyeregből. Arról nem beszélve, hogy csak te látsz másokat jobb csajnak, a párodnak te vagy a legszebb, hidd el!

A fantáziálás normális dolog, mindenki csinálja, kapcsolatban is akár. Mert izgalmas, mert titkos, mert más, ez hajtja az ember vérét. Ettől még nem fog megcsalni, és nem fog kevésbé szeretni téged.

Te is látsz olyan férfiakat, akik vonzóak, ugye? De ha jól sejtem, magadban megjegyzed, hogy jól néz ki, és lépsz tovább. Ártatlan dolog. Ahogy a párod gondolatai is.

Hidd el, értékes, csodaszép lány vagy, akit a párja nem véletlenül választott! Űzd el ezeket a buta gondolatokat, és légy boldog mellette! :)

2016. jan. 25. 03:32
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Légy domina a kapcsolatban ehhez sub férfit válassz,csak Te fogsz létezni számára,hidd el!
2016. jan. 25. 04:40
 5/9 anonim ***** válasza:
4-esnek valahol igaza van,sok nő rájött erre,ha megnézel 1bdsm társkeresőn hány 100kg fölötti bálna adja ki magát dominának hogy ha máhogy nem,akkor így találjon partnert!
2016. jan. 25. 04:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Normalis.

Miert kene ettol megszabadulni? Oersze meglehet de oktalan. Ne csak sexre keress part s nem fog masra gondolni.

19F

2016. jan. 25. 05:17
 7/9 omba ***** válasza:
100%

Nagy a baj!

1. Először is az, hogy nincs senkid, de már aggódsz.

2. Azon aggódsz, amit soha nem fogsz tudni: mikor mire gondol

3. A te gondod az, hogy nem tudsz szabadulni a saját kelepcédből - én pasit, szerelmet, vagy végső esetben pszichológust ajánlanék.

Nagyon szeretem a páromat, nemhogy más nőkre, egyszerűen semmire nem gondolok szeretkezés közben: MI vagyunk, ennyi.

2016. jan. 25. 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Sok mindenki szerint nem normális...

És az normális,hogy én nem nézegetek másokat,nem gondolok másra,mert őt szeretem....jah de ő megteheti,mert pasi...UNDORÍTÓ

Az a nem normális,hogy a pasiknak úgy kell megfelelni,hogy a valós érzéseidet elnyomod,hogy te laza,és "jó" barátnő legyél.Mert neki nem kell megadni azt a tiszteletet mint neked,mert ő pasi.

2016. jan. 25. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem el kellene fogadnod azt, hogy a pasik agya teljesen mashogy működik mint a miénk. Az termeszetes h masra is gondol, azaz eszebe jut... Ha lesz baratod, legyetek egymashoz nyíltak ilyen téren is, es ha megvan a bizalom, mar nem fog zavarni.

Mi pl. ezeket is megbeszeljuk. (pl. Te xy-nal kiprobalnad? Es te yz-vel?)

Őszinteség és bizalom!

2016. febr. 4. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!