Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik rosszabb egy kapcsolatban? Ha valaki teljesen bénán szexel, vagy ha félrelép?
7-essel abszolút egyet tudok érteni, 8-asnak meg azt tudom mondani, hogy az én szüleim elváltak és mégis képesek voltak normálisan, szeretben felnevelni. Ilyenkor nem a válás a hiba, hanem ahogy kezelik.
Szex probléma megoldható a kapcsolatban, félrelépés nem.
A megcsalas megengedhetetlen. A benasagot kijavitanam.
N
Ha béna szexben, megtaníthatod. Jutalmul majd e tudás birtokában fog félrelépni. :-))
A hűség nem tulajdonság, véssétek végre az eszetekbe. A hűség állapot, amelyért ti is legalább annyira feleltek, mint a párotok.
A félrelépés rosszabb. Árulás. A másik semmibe vétele. Hazugság. Tiszteletlenség. Jellemhiba. És nem lehet megváltoztatni....hisz már megtörtén, tény.
Az, hogy valaki béna az ágyban...semmit nem jelent, ha kellően sokat gyakorol és jó a tanár...akkor gyorsan bele lehet jönni a dolgokba. Ez nem atomfizika.
16!
De, a hűtlenség igenis jellembeli dolog valamilyen szinten. Ugyanis. A mi házasságunk sem tökéletes...meg is csalhattam volna már 500x a férjem, mégsem tettem soha! És tudod miért? Mert nem vagyok az a fajta. Mert nem a megcsalást tekintem megoldásnak... Mert képtelen lennék utána tükörbe nézni anélkül, hogy le ne köpjem magam.... Mert képtelen lennék a párom pofájába hazudni nap, mint nap... Például. Úgyhogy azok, akik félremennek....valamiben mégiscsak különbözhetnek személyiségbe tőlem...nem? De. Tehát a jellem is benne van a buliban, akár tetszik, akár nem.
Szerintem ha béna.
A megcsalással vagy lebuksz, vagy nem - vagy elnézik/megengedik, vagy nem.
De ha béna vagy, az rögtön és elég biztosan meghozza az ő eredményét.
És hát a pakliban az is benne van, hogy ha a párod megkapja a neki járót, akkor kevésbé fáj, ha másnak is jut. Míg ha béna vagy, akkor nem is biztos, hogy annyira igyekszik megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!