Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kérdésem felétek, de csak normálisak válaszoljanak! Miért van ez így? (lent)
Figyelt kérdés
A problémám: Nem érzem magamat kövérnek, bár tényleg van hasam, de nem vagyok 100 kilós meg 2 ajtós szekrény... nyitott, vidám csajszi vagyok (17 éves) és nem bunkózok senkivel! Van 1-2 srác, akinek tetszek, de még sincsen barátom. Miért nem szeretik a pasik a teltebb csajokat? Nekem legalább van mellem... Kérlek válaszoljatok!2010. ápr. 4. 13:58
1/10 anonim válasza:
sajnos a vékony csajokat se szeretik :S
2/10 anonim válasza:
hát attól függ mennyire vagy testes...adj kilót meg magasságot és úgy eltudunk képzelni
3/10 anonim válasza:
Mer talán a vékony csajok szexisebbek meg minden jobban áll nekik és mer a szőke kék szemű a nyerő minden srácnak ezér!
4/10 A kérdező kommentje:
Első kettőnek köszi! És 179 cm, 76 kg... kicsit sok szerintem, de nem vészes egyáltalán...
Utolsónak meg: Nem mutat rajtuk jobban... max. jobb velük mutatkozni. xD
2010. ápr. 4. 14:12
5/10 anonim válasza:
Ha téged nem zavar a súlyod akkor ne foglalkozz mások véleményével.Lehet hogy túl válogatós vagy, amúgy én is.Nincs is ezzel baj, majd találkozol valakivel amikor nem is számítasz rá, velem is mindig így van.
6/10 anonim válasza:
Hát az adataid alapján szerintem nincs veled semmi gond!! Nem lehet, hogy arányosan vagy telt? Ehhez a magassághoz ez a súly nem gáz. És nem akadálya semminek!!
7/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal rosszabb egy csontkollekcióval mutatkozni, akire még az xs-es nadrág is nagy...szerintem már a pasik sem buknak erre.
8/10 anonim válasza:
nemcsak az az 1 - 2 srác él a földön, hanem attól sokkal több :)) még fiatal vagy, majd találsz olyat, akinek bejössz, meg ő is neked, és boldogok lesztek. amugy nem igaz, h ugy odavannak a vékony csajokért.
9/10 anonim válasza:
Szerintem amiért a pasik nem szeretik a teltebb csajokat, az a haverjuk! xD Sajnos többet adnak a haverok véleményére mint a saját érzelmeikre :(
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok...
Én végül is elfogadom magamat, és lehet, hogy nem kéne rágörcsölnöm a pasi témára... Legyen igazatok. :D
2010. ápr. 5. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!