Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne egy kérdésem felétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem felétek, de csak normálisak válaszoljanak! Miért van ez így? (lent)

Figyelt kérdés
A problémám: Nem érzem magamat kövérnek, bár tényleg van hasam, de nem vagyok 100 kilós meg 2 ajtós szekrény... nyitott, vidám csajszi vagyok (17 éves) és nem bunkózok senkivel! Van 1-2 srác, akinek tetszek, de még sincsen barátom. Miért nem szeretik a pasik a teltebb csajokat? Nekem legalább van mellem... Kérlek válaszoljatok!
2010. ápr. 4. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
sajnos a vékony csajokat se szeretik :S
2010. ápr. 4. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:
hát attól függ mennyire vagy testes...adj kilót meg magasságot és úgy eltudunk képzelni
2010. ápr. 4. 14:05
 3/10 anonim válasza:
50%
Mer talán a vékony csajok szexisebbek meg minden jobban áll nekik és mer a szőke kék szemű a nyerő minden srácnak ezér!
2010. ápr. 4. 14:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Első kettőnek köszi! És 179 cm, 76 kg... kicsit sok szerintem, de nem vészes egyáltalán...

Utolsónak meg: Nem mutat rajtuk jobban... max. jobb velük mutatkozni. xD

2010. ápr. 4. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar a súlyod akkor ne foglalkozz mások véleményével.Lehet hogy túl válogatós vagy, amúgy én is.Nincs is ezzel baj, majd találkozol valakivel amikor nem is számítasz rá, velem is mindig így van.
2010. ápr. 4. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát az adataid alapján szerintem nincs veled semmi gond!! Nem lehet, hogy arányosan vagy telt? Ehhez a magassághoz ez a súly nem gáz. És nem akadálya semminek!!
2010. ápr. 4. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal rosszabb egy csontkollekcióval mutatkozni, akire még az xs-es nadrág is nagy...szerintem már a pasik sem buknak erre.
2010. ápr. 4. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
nemcsak az az 1 - 2 srác él a földön, hanem attól sokkal több :)) még fiatal vagy, majd találsz olyat, akinek bejössz, meg ő is neked, és boldogok lesztek. amugy nem igaz, h ugy odavannak a vékony csajokért.
2010. ápr. 4. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem amiért a pasik nem szeretik a teltebb csajokat, az a haverjuk! xD Sajnos többet adnak a haverok véleményére mint a saját érzelmeikre :(
2010. ápr. 4. 17:47
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok...

Én végül is elfogadom magamat, és lehet, hogy nem kéne rágörcsölnöm a pasi témára... Legyen igazatok. :D

2010. ápr. 5. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!