Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó társkereső oldal melegeknek? (ahol normálisak vannak )
Figyelt kérdés
Sok helyen próbálkoztam, hogy találjak társat,de a többség csak bunkó és szexelni akar, de én igaz társat keresek.Kérlek ne ítéljetek el ,nem tehetek róla, úgy érzem illendően tettem fel a kérdést és remélem ennek megfelelő válaszokat is kapok. Előre is köszönöm a válaszaitokat és a segítséget. 19/F2011. júl. 24. 16:06
1/7 anonim válasza:
Én küldtem neked egy privátot ha nem haragszol :)
2/7 anonim válasza:
Minden internetes társkereső oldalon főleg csak olyanok vannak, akik szexet akarnak. Jó esetben előre megmondják, rosszabb esetben lelépnek az első szex után. Heteróknál ugyanez van.
De könyörgöm, 19 évesen minek jársz társkereső oldalra??? Menj bulizni, mindenféle rendezvényekre, biztosan van egy csomó, ahol jól is éreznéd magad. És élőben sokkal jobb ismerkedni :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, csak tudod élőben nem könnyű ezt a dolgot felvállalni, félek hogy sokan elítélnének akár a barátaim közül is, és még én se vagyok teljesen kibékülve sajnos magammal, de hát ez van :)
2011. júl. 24. 16:12
5/7 anonim válasza:
Sajnos minden társkeresőn ezek vannak többségben. De ahogy te is úgy mások is vannak akik normális kapcsolatot akarnak. Csak meg kell találni. Tudom nem egyszerű. Közösségi oldalakon is lehet ismerkedni...már amelyiken. Egyik barátom például a hotdog.hu oldalon ismerkedett meg a barátjával, mindig ott hülyültek a körkérdéseknél, így ismerték meg egymást.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért nem kis szerencse kell hozzá :)
2011. júl. 24. 16:16
7/7 anonim válasza:
Hát az egyetlen tanácsom, hogy a szexajánlatokat mindig kerüld el, mert nagyon csúnyán tönkretesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!