Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi Lehet a probléma?
Üdv.
Ezt én nem értem,felizgul,de nem tud elmenni ?
Miért akarod,hogy elmenjen,nem jobb,ha akkor veled van,mégis hova mehetne ilyenkor ?
Ez érdekes,hogy gondolod ezt ? Mikor akció van,akkor elküldöd a boltba kenyérért,vagy tejért,hogy ne legyen veled ?
Szex közben nem küldjük el a másikat és nem drukkolunk neki,hogy menjen már el a fenébe !!!
Ez a te bajod hidd el,áll a barátodnak,erre te mondod neki ,hogy menjen el.Mégis mire számítottál,hogy esik ez neki ? Öltözhet fel és álló cerkával húzhat a sunyiba...
Bajok vannak a fiatalsággal,méghozzá elég nagyok !
Első válaszoló! Ha troll vagy, imádlak!
Ha pedig olyan 55-65 körüli idős férfi/nő akkor én azt mondom hogy nagyon cukinak tetszik lenni!
Kérdező; nem lehet hogy izgul? Friss kapcsolat a tiétek és lehet meg akar felelni. Szerintem kis idő múlva már lazább lesz és nem lesz vele probléma:)
viszont azt az egyet kerüld hogy szóba hozod és "számon kéred" hogy miért nem élvez el. Sok sikert!:)
ma 17:57
Nem vagyok troll,mert humanoid életforma vagyok !
Cuki ? Hmmm,ez márt jobban hangzik,bár ezt inkább a kiskutyára szokták mondani.
Imádni lehet bátran,bárkinek,bárhol,bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!