Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a következő történetről?
Van egy történetem a nejemről (ezer hasonló van, most ezzel kezdenék), kíváncsi vagyok szerintetek normális e, ha valaki így reagál?
Még a házasságunk elején történt, hogy korábban keltem föl, és lementem a konyhába reggelit csinálni. Szépen megterítettem, megmelegítettem a mikróban a tejecskéjét, odakészítettem mindent. Amikor lejött megfogta a bögréjét és elkezdett velem durván kiabálni. Idézem:"hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy képtelen megjegyezni, hogy a tejemet másfél percre kell berakni melegíteni!!!"
Én csak lestem, köpni nyelni nem tudtam. Előtte teljesen normális volt minden, nem is veszekedtünk. A viselkedését azóta sem bánta meg, és azzal indokolta, hogy én sohasem figyelek őrá, tudnom kellett volna azt a másfél percet.
Mondjuk azóta párszor ő is máshogy melegítette a tejet, mint szoktuk, nekem egy szavam sem volt, hülyeség ilyen piti dolog miatt balhézni.
Valoban hulyeseg.
Errol az jut eszembe, mikor a draga jo apam nem ertette miert balhezik mindig anyukam. Kozben meg rajta kivul mind tudtuk, hogy egy bunko alkoholista, es attol meg, hogy epp jozan idoszakat eli, az ember nem tudja sajnos elfelejteni amit csinalt. Igy minden kis apro sz@ron kijon a feszko.
Gondolom nem ilyen valaszt vartal, hanem hogy a feleseged egy sarkany. De ehhez mindket fel tortenetet ismerni kellene.
Nőként mondom... Te kedveskedtél, reggelit csináltál, ő lehülyézett (!!!), meg sem köszönte, ráadásul meg sem bánta azt ahogy viselkedett. Mit tett volna ha egyáltalán nem melegíted meg a tejet? Elválik?
Remélhetőleg ez csak valami levezetés volt a részéről és nem rád irányult a hevessége, bár ezt sem így, ilyen módon kellett volna.
Aki a másik munkáját nem becsüli az nem is érdemli meg, szóval többet nem csinálnék reggelit, meg tejecskét az biztos.
Anno megcsináltam az exem autóját, szétszakadt a kuplungja, több mint 1 napig szenvedtem azzal a szarral, majd mikor összeraktuk, nem fogott rendesen. Elmondott mindennek, hogy minek nyúltam hozzá, hogy tönkre tettem a kocsiját,elvitte a szervizbe, szétszedték és megállapították, hogy az alkatrész (kuplunktárcsa)volt szar. Természetesen közöltem vele, hogy többet nem nyúlok az autójához, vigye ahova akarja.
valóban durva reakció, de így minden egyéb információ nélkül nem lehet értelmezni. simán lehetett valami előzménye: egy veszekedés, valami, amivel megbántottad... egy ilyen semmiségen nem hinném, hogy levágna ekkora hisztit egy normális felnőtt nő.
23n
Nem volt előzménye a dolognak, béke volt.
Elmeséltem neki, hogy felraktam a történetet az internetre. Kiakadt, hogy ez az én verzióm, úgy lenne igazságos, ha ott lenne az ő változata is. Mondtam neki, hogy én csak a tényeket írtam le, megnézheti, és ő is leírhatja a véleményét. Erre az volt a reakciója, hogy én is tudom, hogy a neten csak mindenféle bunkók írogatnak, ő azután nem fog. Mellesleg órákat tud ülni a gép előtt a facebook profilját nézegetve, az is a neten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!