Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet valami vagy inkább hagyjam?
Tetszik egy lány, de nemigazán tudom eldönteni, hogy mit is akar.Eddig jól elvoltunk és már egy ideje gondolkozom, hogy mi lenne, ha összejönnénk.Naponta beszélünk és nemrég felvetettem a témát, de nem adott egyértelmű választ.
A tőlem megszokott pesszimizmussal mondtam, hogy "bár asszem tudom a választ"(nem), de ő erre annyit mondott, hogy ne legyek ilyen pesszimista, mert ő elég kiismerhetetlen.
(Van ötlet, hogy hogy tudnám kideríteni, hogy mit is akar anélkül, hogy rákérdeznék?)
Bocs, ha hosszú lett.Előre is kösz a válaszokat.
szerintem a lány se tudja, h mit is akar tőled igazán, de valószínű a válasza alapján, h nem vagy közömbös a számára...
hívd el valahova ahol tudtuk nyugodtan beszélgetni és célozgass a dologra,vagy leállít vagy mosolyogva fogadja és esetleg ő is visszaválaszol valami hasonlót. meg szerintem tudni fogod a reakciójából :D
de a legegyszerűbb ha tisztán elmondod neki, h te mit akarsz...
sok sikert, majd írd meg, h mire jutottál
De vannak olyan emberek, akik inkább kéretik magukat és a másikra várnak, hogy mit lép.Nem mindenki megy oda és mondja meg a másik szemébe, hogy mi is van.
(A pesszimizmus nálam alap, így legalább csak kellemesen tudok csalódni.)
Már arra is gondoltam, hogy csak azért nem válaszolt normálisan, mert nem akart megbántani.És pont ezért nem tudom, hogy mit is akar...
Kösz a válaszokat!:) Holnap úgy is találkozunk, kíváncsi leszek lesz a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!