Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak engem akaszt ki? Csak engem idegesít?
Sajnos erre én is rájöttem. :(
Ha kapunk valamit apukámtól, elég sok mindent, már sajnálom neki is oda adni. Inkább oda adom olyannak a kaját aki rászorul. Sose hittem volna, hogy eljutok erre a szintre.
Múltkor ő dolgozott, én elmentem sétálni, vettem csokit, megettem, kidobtam a papírt, mikor ő kidobott valamit, mondta, látta mit vettem, ő is szereti, stb... szinte elvárja, adjak meg neki mindent, de cserébe...
Most idomít....
Ő nem fog változni, vagy feladod magad egészében és átmész házicselédbe vagy vond le a konzekvenciát: ebből nem lesz boldog kapcsolat.
Nem takarít, hanem ellenőrzi? Gáz.
Ez egy tahó! Jobbat érdemelsz! Van olyan pasi, aki szeret is, és nem csak cselédnek használ!
Egyébként nem te írtad ki azt a kérdést, hogy a kajádat mindig lenyúlja? :D
Nem elég, hogy anyuci elkényeztetett picifia, még rafkózik (manipulál) is.
Telivérül, nekifutásból rúgd p*csán, én aszondom.
Ha nem tetszik neki, hogy te kiteszed a lelked - még le is fikázza -, akkor menjen, oszt keressen olyat, amelyik megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!