Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít?
Ha mondjuk egy átlag aluli lányra azt mondják hogy " szép" meg hogy gyönyörű" de köze sincs a szépséghez? pedig rondácska,nem tudom elhinni hogy egyes emberek ilyen vakok,vagy csak ilyen borzasztó az ízlésük.
Annyiból áll a lány hogy a pattanásos arcát bekenyi barnítóval,hogy a pórusait ne lássák,kb 160cm,és nagyon igénytelenül öltözködik ..néha azért kirakja a mellét,hogy kapjon lájkokat ..ennyiből áll a lány,tényleg ez kell a pasiknak?
Tudod ha minden pasinak lenne esélye minden nőnél, akkor még érteném a hőbörgésed. De vannak olyan pasik, akiknek esélye sincs egy jobb nőre - ő nyilván ott próbálkozik, ahol van esélye.
Az már egy más kérdés, ha ennek hatására a csaj azt képzeli, hogy ő milyen gyönyörű, és elkezd válogatni, és csak a modell pasik jönnek be neki - a többit elhajtja.
Kérdező, szerintem feleslegesen vered a nyálad.
Szép az, ami érdek nélkül tetszik.
Nekem pölö Taylor Swift nem bejövős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!