Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak engem akaszt ki? Csak engem idegesít?
Elég önző módon viselkedik. A leírás alapján te is elég élesen reagáltál a dolgokra, bár lehet csak azért tűnik így, mert dühből írtad.
Mindenesetre beszéld meg vele, hogy ez téged zavar, jól esne ha néha ő főzne neked, és igenis lesz olyan alkalom, amikor te a magad kedvéért fogsz főzni, ő pedig vagy megeszi, vagy csinál magának.
Nem szabad az egyik felet sem elkényeztetni egy kapcsolatban. Kell adni, és a kedvében járni annak, akit szeretünk, néha viszont igenis hagyni kell, hogy a másik járjon a te kedvedben. Mivel ez itt nem így megy, valószínű, hogy már a kapcsolat elején elrontottad, így nehezebb helyrehozni, de nem lehetetlen.
Igen, valóban egy kicsit önző, de az ilyen még nem annyira komoly helyzet.
Mint látom a csúcspont ennél a mondatnál volt: "Aztán mondta, reméli csinálok majd neki.", ami teljesen jogos is. Egy érett nő ezt a következőképpen kezeli: "Ha szépen megkérsz (+ ha kpok cserébe este valamit - mosolygás, odabújás, puszi), akkor szívesen" :) Így már más lesz a helyzet. Ha kérsz valamit cserébe, akkor ezt ő később is mérlegelni fogja ;) Lehet kérni cserébe még: lábmasszázst, hátmasszázst, lakásrész takarítását, egy-két dolog megjavítását (stb.), max. 48 órán belül. Akár közös főzés, séta, kirándulás is jöhet cserébe :)
Már a másik kérdésednél is egyértelmű volt, hogy a barátod simán bunkó. Házirabszolgának szegődtél vagy társnak? Van értelme így vele lenned, ha olyan szinten lekorlátoz, hogy már enni se mersz?
Az én párom is mindig belemászik a kajámba, ha eszek, fordítva meg megsértődik, de mi ezt poénra vesszük, nem is jelent feszültséget.
Mivel a barátod erre nem képes, sőt, még úgy állítja be, hogy a viselkedése tök természetes, csak te vagy helikopter... Nekem nem lenne kérdés, hogy megéri-e mellette maradni.
Sose takarít, sose csinálja meg azt, amire szépen kérem.
Inkább papírtörlőn eszik, mint tányéron, mert azt el kell mosogatni. A csetreseket is otthagyja, a kapcsolat elején elmosogatta...
Ha már megbeszélted vele, és nem változtat, akkor meg kell neki mondani, hogy neked ez így nem felel meg, és ilyen kapcsolatban nem akarsz lenni. Nálunk apám csinálja ugyanezt anyámmal, és elég elkeserítő. Lehet ezért is vagyok kissé radikális, de én menekülnék egy ilyen férfi mellől.
Egyébként a mi a baja kérdésre annyi a válasz, hogy el van kényelmesedve. Ha neked kell valami, oldd meg, ha neki kell valami, azt is oldd meg. Ő meg ezen felül foglalkozik magával. De csakis magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!