Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindig, mit szeret, mit nem?
Vagy leülsz vele megbeszélni, vagy szenvedsz tovább.
Ez tényleg óvodás szint, hogy belenyúl a tányérodba, kivesz egy csomót, kunyerál, megeszi azt, ami a tied.
Attól hogy egy pár vagytok, még nem lesz minden ILYEN SZINTEN közös.
Ha kér, ne adj neki, mondd hogy szedjen magának, ha belenyúl a tányérodba, akkor csapj rá a kezére.
Vagy még másik opció, te is elkezded ezt csinálni. Ha kap/vesz valamit magának, csak úgy megeszed, mondván a tied is. Belenyúlkálsz a tányérjába.
Ha nem tetszik neki, akkor meg lehet mondani hogy mégis mi a baj, hiszen ő is ezt csinálja mindig veled.
Ha nem változik, akkor meg nem tudom.. megszokod vagy megszöksz.
Egyébként tudom milyen érzés ez, nekem a tesóm csinálja ezt, hogy akármit eszek, MINDIG kunyerál, ha nem adok akkor én vagyok irigy, szodé dög. Én se szeretek már a jelenlétében enni, mert mindig az a vége, hogy adni kell.
Vagy leülsz vele megbeszélni KOMOLYAN, vagy te is így viselkedsz vele, vagy ha nem változik akkor vagy elviseled, vagy elhagyod.
Ennyi lehetőséged van.
Az nem önzőség ha nem te eteted meg, ha ő külön tányérról eszik a lábos paprikás krumpliból. Ha ezt nem tudja megérteni, akkor egy idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!