Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig úgy érzem, kihasználnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig úgy érzem, kihasználnak a nők, nem tudom mi hiányzik hogy tartalmas párkapcsolatom legyen, adnátok tippeket?

Figyelt kérdés
Az utolsó kapcsolatom nagyon megviselt, de rendszerint 1 évet bírt ki. Nagyon szerettem, nagyon szerelmes voltam. Tejben, vajban fürösztöttem amikor csak tudtam, de persze ez nem elég. Elkényelmesedett a lány aztán meg dobva lettem.. Pedig nagyon fontos volt nekem. Sokan mondják ezt a hülyeséget, hogy nem érdemelt meg, mások azt hogy túlságossan függöttem tőle, tényleg sok mindent beáldoztam érte. És nagyon ragaszkodó vagyok, elmúlt, elmúlt oké de még mindig jó lenne beszélni vele ő is tudja meg én is magamról hogy jó ember vagyok nagyon is. De ez a tartás dolog meg önbizalom dolog hiányzik,mindig úgy érzem hogy bármit teszek nem elég jó. Tényleg akkor mi kell egy nőnek? Ha ez a tenyeremen hordozom meg ő a legfontosabb nem elég. Hiányzik a férfiasság? Ha igen, mit takar ez egy kapcsolatban?

2016. márc. 20. 11:06
1 2
 11/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mindig tanul az ember. Amúgy te még szerencsésnek is mondhatod magad, mert legalább felismerted és így könnyebb ezeken változtatni, van aki fel sem ismeri.
2016. márc. 22. 07:42
 12/15 anonim ***** válasza:
A siker rossz tanítómester, kérdező! Csak a kudarcainkból tudunk hathatósan tanulni. És ne hidd, hogy most már birtokában vagy a bölcsek kövének, mert kudarcok ezután is lesznek. A lényeg, hogy ne add fel. Mindig figyelj a nők reakcióira, és okulj belőlük. Megéri, mert csak így tudják széppé tenni az életedet.
2016. márc. 22. 07:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a bajom hogy túl sok mindent megteszek, túl kiadom magam túl nagy "biztonságot" teremtek. Én nem nagyon szeretem az ilyen "játékokat" egy kapcsolatban hogy na most akkor megb*szód*z mert rosszat szóltál, de fele ennyi nyomulással meg nem törődömséggel többet érek majd el. Bután van össze rakva a világ. :)
2016. márc. 22. 13:49
 14/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az tényleg fura, hogy néha vissza kell fognod magad, hiszen ez csak a belőled áradó szeretet, amit értékelnie kellene. Ez sok embernek furcsa, viszont ha sikerül kicsit visszafognod magad, akkor jobb lesz minden. Majd ő fog teperni, hogy most akkor mi van, miért nem foglalkozol annyit vele, ez a nőkben aktivál egy ilyen versenyhelyzetet.
2016. márc. 23. 18:51
 15/15 anonim ***** válasza:
A játszadozás a gyerekeknek való. Aki olyanokat írkál, hogy kihívás kell, azok retardáltak és meg is érdemlik az olyan kapcsolataikat, ahol erre van szükség. Egy párkapcsolat kölcsönös szereteten és tiszteleten alapul, a játszmák csak fertozik a kapcsolatokat, azután meg mind csodálkoznak, hogy vége lett. Nem kell, hogy odáig fajuljon a dolog, hogy bárki kihasználjon bárkit, elobb kell szakítani (vagyis legalább, amikor már kiderül, hogy valaki hajlamos ilyenekre), ha mégsem történik szakítás, akkor utána magukra vessenek. Én noként mondom, hogy ha egy férfi játszadozni próbál velem, az nagyon kiábrándító.
2016. máj. 12. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!