Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beléptem a feleségem facebookj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beléptem a feleségem facebookjába . Más férfival találkozgat . Mi tevő legyek?

Figyelt kérdés

Az archívum napokban találtam egy beszélgetést , amelyben egy másik férfival flörtölt . Többször találkoztak, illetve az ember udvarol is neki . A vége a beszélgetésnek ez:

F= Férfi P= párom

F : akkor lennék rad büszke ha szakítanál

P: szakítanék?

F: nem egyenes amit csinálsz.

P: miért? Mit csinálok ?

F: ...

P: pontozgathatsz Dávid, de ha egyszer nem értem mire gondolsz, akkor nem értem . Mindegy.. Ne vegyél komolyan ahogy én sem téged . szia !

F : önmagadat is becsapod ..

Ez tegnap előtti beszélgetés .

Ahogy elolvastam az üzeneteket nem volt köztük semmi, mert az ember mondta neki, költözzön oda hozza, mire a párom azt mondta, mivan ha rosszul csokolsz'?? Vagy talán a szex se jo ?!

Többször munka után mentek kávézni , mikor dolgoztam akkor beszélgettek, melynek során többször megbeszélték , hogy meddig tudnak beszélni , mikor érek haza .

Ez sajnos nem az első .. 6 hónapja irt rám egy másik ferfi , a párom volt barátja, mert összeveszett a párommal. Kitálalt mindent , hogy beszélgetnek, telefonon itt ott .. Akkor megbocsájtottam .

Hogy mondjam el neki, hogy tudom, hogy átvert ? Ötletek ?

2016. márc. 20. 07:00
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Időközben elköltöztem tőle , ossze vesztünk egy két dolgon, kijelentette , hogy én egy senki vagyok a házasságban . Találtam egy naplót amibe beleolvastam , kiderült , van egy harmadik ember is, akiről igy ír: Megpróbált ossze veszíteni Zolival.. (Ez vagyok én) .. De Zoli nem hitte el neki a dolgokat . Most jöttem ra mekkora egy képmutató ember , pedig azt hittem ő az igazi ... Nem érdekel mi lesz köztem és Zoli között nem akarom látni ....
2016. márc. 25. 08:02
 32/34 anonim ***** válasza:
Sajnálom a történteket! De hidd el jobb lesz így. Ilyen házasságot nem érdemes vinni tovább.
2016. márc. 25. 19:00
 33/34 Titusztitusz ***** válasza:
Részvétem a kérdezőnek, és csatlakoznék a magam részéröl az előttem szólóhoz...ILYEN esetek után, mint amilyenekröl szó volt itt, ezen a kérdésen, szerintem is ez volt a legjobb megoldás mindkét fél részéröl...Hazugságokra-átverésekre nem lehet jól működő házasságot építeni, ennek ÍGY, ilyen állapotok között, nem lehetett sok értelme már...És valszeg már nemis volt...Énis ezt tettem volna a kérdező helyében minden bizonnyal, hasonló szitu esetén...
2016. márc. 26. 08:44
 34/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2016. márc. 26. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!