Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beléptem a feleségem facebookjába . Más férfival találkozgat . Mi tevő legyek?
Az archívum napokban találtam egy beszélgetést , amelyben egy másik férfival flörtölt . Többször találkoztak, illetve az ember udvarol is neki . A vége a beszélgetésnek ez:
F= Férfi P= párom
F : akkor lennék rad büszke ha szakítanál
P: szakítanék?
F: nem egyenes amit csinálsz.
P: miért? Mit csinálok ?
F: ...
P: pontozgathatsz Dávid, de ha egyszer nem értem mire gondolsz, akkor nem értem . Mindegy.. Ne vegyél komolyan ahogy én sem téged . szia !
F : önmagadat is becsapod ..
Ez tegnap előtti beszélgetés .
Ahogy elolvastam az üzeneteket nem volt köztük semmi, mert az ember mondta neki, költözzön oda hozza, mire a párom azt mondta, mivan ha rosszul csokolsz'?? Vagy talán a szex se jo ?!
Többször munka után mentek kávézni , mikor dolgoztam akkor beszélgettek, melynek során többször megbeszélték , hogy meddig tudnak beszélni , mikor érek haza .
Ez sajnos nem az első .. 6 hónapja irt rám egy másik ferfi , a párom volt barátja, mert összeveszett a párommal. Kitálalt mindent , hogy beszélgetnek, telefonon itt ott .. Akkor megbocsájtottam .
Hogy mondjam el neki, hogy tudom, hogy átvert ? Ötletek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!