Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beléptem a feleségem facebookjába . Más férfival találkozgat . Mi tevő legyek?
Az archívum napokban találtam egy beszélgetést , amelyben egy másik férfival flörtölt . Többször találkoztak, illetve az ember udvarol is neki . A vége a beszélgetésnek ez:
F= Férfi P= párom
F : akkor lennék rad büszke ha szakítanál
P: szakítanék?
F: nem egyenes amit csinálsz.
P: miért? Mit csinálok ?
F: ...
P: pontozgathatsz Dávid, de ha egyszer nem értem mire gondolsz, akkor nem értem . Mindegy.. Ne vegyél komolyan ahogy én sem téged . szia !
F : önmagadat is becsapod ..
Ez tegnap előtti beszélgetés .
Ahogy elolvastam az üzeneteket nem volt köztük semmi, mert az ember mondta neki, költözzön oda hozza, mire a párom azt mondta, mivan ha rosszul csokolsz'?? Vagy talán a szex se jo ?!
Többször munka után mentek kávézni , mikor dolgoztam akkor beszélgettek, melynek során többször megbeszélték , hogy meddig tudnak beszélni , mikor érek haza .
Ez sajnos nem az első .. 6 hónapja irt rám egy másik ferfi , a párom volt barátja, mert összeveszett a párommal. Kitálalt mindent , hogy beszélgetnek, telefonon itt ott .. Akkor megbocsájtottam .
Hogy mondjam el neki, hogy tudom, hogy átvert ? Ötletek ?
Ha nem lép ki a facebookból, csak bezárja a tabot vagy a böngészőt, akkor a következő fb indításnál megnyílik a be nem zárt profil. Esetleg kivárhatod, hogy hibázzon.
Bááár, nekem ez elég furcsa.
Mi nem vagyunk házasok, mégis úgy éljük a kapcsolatunkat (szintén 7 éve), hogy mindent őszintén megbeszélünk egymással. Komolyan nem értem, hogy miért házasodnak olyan párok, akikben alapvető bizalom sincs egymás iránt. És itt most nem a facebook feltörésére gondolok. Van olyan, hogy vonzódni kezdünk valaki máshoz, ugyanis az érzelmeink nem állnak akaratlagos befolyás alatt. Van olyan, hogy furcsa helyzeteket dob az Élet. De a legtöbben titkolóznak még a férjük / feleségük előtt is. A házasság szent kötelék... lenne elviekben. Nem értem...
Még valami a #13-mashoz:
Ha a mi kapcsolatunkban történne valami hasonló, nem válás lenne az első gondolatom, hanem az, hogy hogy tudjuk felpörgetni kicsit a kapcsolatot. Lehet, hogy csak a borzongás hiányzik a párodnak, a szerelem, az udvarlás, amit tőled (esetleg) már nem kap meg.
Én is jártam ám így kérdező, bár nem 7 év után és nem házasságban. Exemmel már körülbelül fél év után nem stimmelt valami és beléptem a Facebookjába, ahol nem eggyel, hanem elég sok sráccal beszélgetett hasonló stílusban és amikor számon kértem, akkor mindent megmagyarázott és még én voltam a hülye.
Utána pedig elkezdte törölni mindig a beszélgetéseit és a vége az lett, hogy valóban megcsalt, nem is egyszer és jó hülye voltam, hogy nem dobtam ki az első alkalomnál.
Vannak olyan nők, akik nem képesek egyetlen férfival megelégedni és ha te ezt nem bírod, akkor le kell lépni.
Hogy mondd el neki? Én a helyedben kinyomtatnám a beszélgetéseket és odatenném elé az asztalra, hogy beszélgessünk erről. Nyilván támadni fog mert nem neki van igaza, de ne hagyd magad.. itt ő a gumigerincű, nem te.
#16, ha már mindent megpróbált és sehogysem megy, akkor oké, életbe lép az, amit te írsz. De ha meg sem próbálja... A felesége, könyörgöm... A fele-sége, ha érted, mire gondolok. A mai világban úgy tűnik, már semmi sem szent.
(#13-#14)
Csak nekem tűnt fel ez a teljesen irreális rajzfilmbe illően primitív feleség ? XD
Nem vagyok nő és távol álljon tőlem, hogy megvédjem őket, de ezek a párbeszédek egy 10 éves mongoloid szavai kb.
"mivan ha rosszul csokolsz'?? Vagy talán a szex se jo ?! "
WTF ember XDD Ezt te sem gondoltad komolyan ugye ?
De... nem te vagy a durva hanem ezek itt mind hogy ezt bekajálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!