Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beléptem a feleségem facebookj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beléptem a feleségem facebookjába . Más férfival találkozgat . Mi tevő legyek?

Figyelt kérdés

Az archívum napokban találtam egy beszélgetést , amelyben egy másik férfival flörtölt . Többször találkoztak, illetve az ember udvarol is neki . A vége a beszélgetésnek ez:

F= Férfi P= párom

F : akkor lennék rad büszke ha szakítanál

P: szakítanék?

F: nem egyenes amit csinálsz.

P: miért? Mit csinálok ?

F: ...

P: pontozgathatsz Dávid, de ha egyszer nem értem mire gondolsz, akkor nem értem . Mindegy.. Ne vegyél komolyan ahogy én sem téged . szia !

F : önmagadat is becsapod ..

Ez tegnap előtti beszélgetés .

Ahogy elolvastam az üzeneteket nem volt köztük semmi, mert az ember mondta neki, költözzön oda hozza, mire a párom azt mondta, mivan ha rosszul csokolsz'?? Vagy talán a szex se jo ?!

Többször munka után mentek kávézni , mikor dolgoztam akkor beszélgettek, melynek során többször megbeszélték , hogy meddig tudnak beszélni , mikor érek haza .

Ez sajnos nem az első .. 6 hónapja irt rám egy másik ferfi , a párom volt barátja, mert összeveszett a párommal. Kitálalt mindent , hogy beszélgetnek, telefonon itt ott .. Akkor megbocsájtottam .

Hogy mondjam el neki, hogy tudom, hogy átvert ? Ötletek ?

2016. márc. 20. 07:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
20: Hidd el nekem, hogy vannak ilyen primitív emberek. Ezért találom mindezt életszerűnek.
2016. márc. 20. 10:43
 22/34 Titusztitusz ***** válasza:
55%
Mi tévő legyél, mi tévő legyél...Én a helyedben elválnék AZONNAL...Mondjuk jó-jó, a mai netes világban sokféle ember írkál egymásnak a neten, férfiak nőkkel, nők férfiakkal, nade azért ha még TALÁLKOZNAK is egymással titokban amúgy HÁZAS FELEK???? EZT szerintem nem lehet kimagyarázni sehogysem...És nemis szabad tolerálni...
2016. márc. 20. 10:56
 23/34 anonim ***** válasza:

AZ elsõ alkalomnál kitettem volna a szûrét. Az ilyet úgy Kell kivágni mint macskát szarni!

Csomagolj neki össze és mond ezt:

Drágám, nem vagyok hülye tudom,hogy csalsz engem. Beadtam a váló keresetet és felhívtam anyád,hogy hazaköltözöl. Össze is csomagoltam neked, majd a bíróságon találkozunk mikor aláírjuk a papírokat. Örülök,hogy viszonylag Hamar kiderült a dolog így legalább nem pazaroltam rád több idõt, még jó,hogy nem lett gyerekünk én szégyenkeznék helyetted is.

Ég veled kedves!

Ne hagyd magyarázkodni! Add a kezébe a bõröndöt és tessékeld ki.

2016. márc. 20. 11:03
 24/34 anonim ***** válasza:
83%
Tipikus toketlen, gyava, mindent halogato pasinak tunsz.Most kivarsz es majd alkalmas idopontban eleallsz? Mikor lesz erre alkalmas az idopont? Ha a nejed pici lelke nem serul?Ha majd ket flort kozott raer meghallgatni teged? Vagy ha mar osszeszedted valahol a tokeidet? A vege ugyis az lesz,hogy bocsanat hogy elek es alkalmatlankodok stilusban eloadod magad, majd a vegen bocsanatot kersz, hogy beleneztel a levelezesebe, es miutan a nejed nagy kegyesen megbocsajt, majd tartod nekik a gyertyat.
2016. márc. 20. 12:17
 25/34 anonim ***** válasza:
Érdekes,ha a pasi szexchatel,flörtöleget a facebookon,az normális,és nőként féltékeny őrült vagy ha emiatt elválsz főleg,ha nincs bizonyítékod rá,hogy valóban megcsalt.És te vagy a szemét mert mit turkálsz a facebookjában/telefonjában/stb...Ha az asszony csinálja ezt akkor viszont "halál rá"...
2016. márc. 20. 15:03
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet azzal, aki azt írja, hogy ne váljon el, hanem inkább próbáljon meg udvarolni, hátha megmenthető a kapcsolat. A nő miért nem a megoldáson gondolkodott ahelyett, hogy mással kezd flörtölni?
2016. márc. 20. 18:47
 27/34 anonim ***** válasza:
25: Mióta? Amúgy meg pont a nők szoktak ezzel támadni, tapasztalat.
2016. márc. 20. 19:01
 28/34 anonim ***** válasza:

Komoly, hogy még te akarsz magyarázkodni? Megtudtad amit megtudtál, és végeztél vele. Még jó, hogy most derült ki amiért beléptél a fiókjába, és nem 10 év múlva 3 gyerek után.

Ne legyél már olyan igénytelen, hogy eltűröd a hűtlenséget, a hazudozást...

2016. márc. 20. 19:18
 29/34 anonim ***** válasza:

#26, nem történt megcsalás.

Igazából semmi sem történt. Mi alapja lenne a válásnak?

2016. márc. 20. 20:09
 30/34 anonim ***** válasza:

"Ne vegyél komolyan ahogy én sem téged . szia !"

Megszívlelendő, kérdező.

2016. márc. 20. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!