Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megalázó, h letiltott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megalázó, h letiltott egy fiú msn-n és én meg egy másik msn címmel újra felvettem egy vírusra hivatkozva?

Figyelt kérdés

mmint, h a vírus miatt csináltam új msn címet...de nem írtam rá, csak kiírtam személyes üzenetben, h a vírus miatt új msn címet csináltam és ezért importáltam a partnerlistámat....de így visszagondolva nem túl megalázó és szánalmas, amit tettem? hiszen ő már letiltott(viszont tényleg volt egy vírus, amit mindenkinek elküldött és lehet, h emiatt tiltott le...bár nem hiszem)

köszi a válaszokat:)

2010. ápr. 3. 14:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

nem adom a tudtára, h letiltott...nem is írok rá csak kiírtam személyes üzenetbe, h nem néztem meg egyenként, h kit vettem fel, h ha vki olyat vettem fel, akit nem kellett volna, akkor bocsi, de muszáj voltam importálni a partnerlistámat....

és ez igaz is...

2010. ápr. 4. 12:47
 12/15 A kérdező kommentje:
szóval így is nagyon gáz?h nem is írok rá meg semmit csak az elöbb említett dolgot kiírtam személyes üzenetbe...
2010. ápr. 4. 18:56
 13/15 anonim válasza:
Jézusom...Ne legyél már te is egy hülye pi-csa....jajjezekanők...
2010. ápr. 6. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
gáz amúgy...én is csináltam ilyet h egy kitalált nő nevében írtam valakinek cseten,msnre is felkerült meg minden...egész addig amíg a volt pasim ki nem békült velem:d mert az idegen nős msn-el rá nem vettem...mir eképes az internet:D de ennek már 6éve..22L.
2010. ápr. 6. 12:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez elég gáz, ha nem kellesz a fiúnak akkor tudomásul kell venni, különben csak röhög rajtad
2010. ápr. 6. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!