Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni az exem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes,rengeteget szívtuk egymás vérét,másra és a szabadságra gondolok,de visszatart a félelem,hogy mivan ,ha mással nem leszek olyan boldog,mint vele voltam? Félek,ha rosszul döntök nincs visszaút. Volt ezzel így más is,hogy az emlékek miatt félt tovább lépni?2016. márc. 17. 11:41
1/2 anonim válasza:
Igen én is így vagyok vele, viszont egy szerelmet még ha nem is vagy már az nehéz elfelejteni a közös emlékek miatt,és sokszor akkor leszel újra boldog, ha elkezdesz egy olyan személlyel találkozgatni, aki tetszik, és végül talán bele szeretsz, és az exed kevesebbet fog eszedbe jutni. Próbálj találni egyéb elfoglaltságokat, bár nekem nem segítettek, de általában ezt javasolják, ha rosszul döntesz később úgy is tanulsz belőle.
2/2 anonim válasza:
mert nem akarod. szereted a kényelmes nyugalmat. sokan vannak ezzel így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!