Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elengedni az exem, help?
Figyelt kérdés
nem szeretném nagyon részletezni, a lényeg, hogy ha majd' belehalok, se tudok túllépni a volt barátomon. Sírva fekszem sírva ébredek. Próbálok a barátaimmal lenni, de ha egyedül vagyok összeroppanok. Szinte kizárt, hogy van ennek a kapcsolatnak jövője a továbbiakban, én viszont akkor sem tudom elengedni. Tudom, tudom az idő minden sebet begyógyít.. Tudom, hogy lesz még ezer barátom, legalábbis ezt mondják az okosok, de miért érzem úgy, hogy soha többet nem kell más?
2012. júl. 29. 23:48
1/9 anonim válasza:
korotok?
2012. júl. 29. 23:50
2/9 anonim válasza:
ez TELJESEN normális.. az első "barátom" 14évesen volt. fél évig jártunk,nagyjából távkapcsolat volt.. szakított velem valentin napon... majd bele rokkantam akkor,azt hittem szerettem.. 15évesen megismerkedtem az exemmel,2és fél évig jártunk.. szakítottam vele,mert bántott,mint fizikálisan,mint lelkileg.. azt hittem nincs kiút.. 17és fél évesen megismertem a mostani párom.. most már tudom,a másik kettőhöz viszonyítva,ez szerelem.. azok nem voltak azok..
itt a példám..lesz MÁS
2012. júl. 29. 23:52
3/9 Ⱳhite ßelle válasza:
Akkor ne engedd el. Őrizd magadban. Nincs annál rosszabb ha erőltetik, hogy kelljen más és nem hagyják az embert a saját tempójában feldolgozni ezt. Van akinek elég pár hónap valakinek egy élet is kevés.
Egyedül is lehet boldogulni. Sokkal jobb egyedül, mint úgy lenni valakivel, hogy közben másra vágysz.
21/N
2012. júl. 29. 23:52
4/9 anonim válasza:
17 voltam amikor szakítottam a második barátommal én is minden este sírva feküdtem, folyton ölelni akartma vágytam utána...embertelen volt...de aztán kopott az érzés úgy 2 hónap ...még utána nem bántam volna ha visszatér de már nem vágytam utána ennyire...aztán 10 hónap múlva vissza is jött....de már nem volt olyan, szóval visszamentem hozzá a régi vágyakozás emléke kedvéért....de megváltozott akaratos volt sértődékeny, és féltem tőle sokszor....
2012. júl. 29. 23:54
5/9 anonim válasza:
Én is úgy látom hogy olyan 2hónap múlva enyhülnek a dolgok.Persze én se bírom elengedni,azt is tudom hogy a fejében járhatok még,de azért rendesen megbántott,helyre kellene raknom magam.Az biztos hogy nagyobbak lettek a melleim valamiért mióta ő nincs...:D
2012. júl. 29. 23:58
6/9 A kérdező kommentje:
fuha látom rajtam kívül még vannak páran hasonló helyzetben :/ mindenkinek kitartást:) én nm tudom, hogy leszek ezen túl, próbálkozom... gondoltam egy új pasira mivel neki van új nője, szóval hátha, nekem is erre lenne szükségem.. vannak akik tetszenek külsőre, meg jófejek beszélgetés alapján, de úgy érzem, őszintén nm tudnék mást pasit szeretni többé..
2012. júl. 30. 00:05
7/9 anonim válasza:
mértnem próbáljátok meg ujra?
2012. júl. 30. 00:07
8/9 anonim válasza:
KÉRDEZŐ! leírtam a példám!
2012. júl. 30. 00:07
9/9 A kérdező kommentje:
Livana: igen, és tudom, csak odáig kéne valahogy eljutni..:) de msot valahogy az összes pasi idegen számomra.. pedig tudom, hogy egy új szerelem felejtethetné el velem teljesen a régit..
én szívesen újrakezdeném, de a részéről ez végleges lezárás. legalábbis nekem nagyon úgy tűnt a szakítás után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!