Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem megutált. Mért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem megutált. Mért csinálja?

Figyelt kérdés
Először került is, most meg olyan ellenséges velem.Nemértem, én nem haragszom rá.
2012. júl. 11. 18:09
 1/8 KMJ ***** válasza:
Végtelen sok válasz lehet rá, kérdezd meg őt, de lehet, hogy nem fog igazat mondani, mert ha eddig nem mondta akkor ezek után se biztos, hogy elfogja.
2012. júl. 11. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos okot adtál neki h így érezzen...
2012. júl. 11. 18:13
 3/8 A kérdező kommentje:
ő küldött el, nem igazán vagyunk beszélő viszonyba
2012. júl. 11. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudsz írni kicsit több részletet? Ugyanígy állok én is kb
2012. júl. 11. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennyiből nehéz megmondani. Lehet adtál rá okot, de lehet hogy talált magának mást, és most bárhogy is viselkedsz ő ellenséges lesz, hibáztat... Egyáltalán ki a fiú, ki a lány, ki hány éves, stbstb..? Ezer oka lehet.
2012. júl. 11. 18:27
 6/8 A kérdező kommentje:
velem akar lenni, de inkább visszament a volt barátnjéhez, mert köti hozzá a sok emlék, ennyi a lényege. most meg ha meg is lát az utcán, inkább átmegy a másik oldalra...
2012. júl. 11. 18:28
 7/8 omba ***** válasza:

Te küldted el, hát gondolom nem is hiányolod.

Miért érdekes, hogy mi van vele?

2012. júl. 11. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:

kellemetlenül érzi magát. most mégis mit mondjon az utcán? á helloszia, én tökjól elvagyok a másik csajjal, neked rossz, de micsináljak, ő jobban bejön...

inkább átmegy a túloldalra, nem akar megbántani

2012. júl. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!