Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal összevesztünk a pénz miatt. Szerintetek kinek van igaza?
A párommal egyetemisták vagyunk és albérletben lakunk, én elég sokat dolgozom tanulás mellett. Ő sem a tanulással sem a munkával nem foglalkozik túl sokat, mondván a szülei úgy is támogatnak minket szóval megélünk valahogy. A baj csak az hogy amit a szüleitől kapunk pénzt azt mindig elkölti valamire, én meg fizetem az albit, meg a kaját, szinte úgy érzem hogy elpárolog a pénzem. Próbáltam vele megbeszélni hogy kezdjen el ő is dolgozni, felezzük el a fizetésünket a felét rakjuk a közösbe, meg azt is amit a szüleitől kapunk, ebből tartsuk fel magunkat, a maradék meg megmaradna amit arra költünk amire akarunk. Szerintem ez korrekt, de szerinte meg csak hisztizek. :( Szerintetek igazam van?
23/L
pasid el van tévedve.
helyedben szépen elköltöznék külön, jobban járnál: kisebb kecó, kevesebb rezsi, kevesebb kaja, ő meg éljen meg anyuci pénzéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!