Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de unatkozom mellette?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de unatkozom mellette?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk egy pár, ez alatt a párom sohasem volt az a kimozduló típus. Sokszor mondtam már neki, hogy ez hiányzik nekem. Minden más jól működik, szeretetteljes a kapcsolatunk. Volt már valaki hasonló helyzetben, meg lehet tanulni ezzel együtt élni, hogy nincsenek közös programjaink, helyette mindig otthon vagyunk, beszélgetünk, tévézünk, játszunk, szeretkezünk? Nem élünk együtt, más a munkabeosztásunk, de 3-4 estét együtt töltünk minden héten.26N 30F
2016. márc. 15. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó kapcsolatban illik kompromisszumot kötni, de itt csak az van, amit ő akar, téged meg lesz..r. Ez így nem jó. Miért nem erőlteti meg magát egy picit is? Ennyire fontos vagy neki?

Szerinted az ilyen mentalitású ember mellett le lehet élni egy életet?

2016. márc. 15. 21:17
 2/5 ~OnLány~ ***** válasza:

Talán meg lehet szokni,de egy idő után bele fogsz fáradni,vagy nagyon meg fogod unni az otthonülést,ha nem az a típus vagy.

Hétvégén sem tudod rávenni,hogy elmenjetek biciklizni,vagy valami könnyű kiruccanásra?

Ha nem is minden hétvégén,az sem kötelező,kössetek kompromisszumot.Egyik hétvégén az lesz,amit te akarsz,aztán meg amit ő.

Én belebetegednék,ha nem mennénk soha sehová.

2016. márc. 15. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék ehhez hozzászokni állandó jelleggel. Időszakosan persze lehet, most pl. elkaptam ezt a vacak influenzát és elhúzódott pár hétig, így meg sem kedvem sem erőm nem volt a szabadidőmben semmihez. De most örülök neki, hogy végre jobban vagyok, és jön a jó idő is hamarosan.
2016. márc. 15. 21:24
 4/5 Fish1 ***** válasza:

Kössetek kompromisszumot.

Vagy járj el a barátaiddal helyette.

2016. márc. 15. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz jó! meg fogod unni! Ő otthon ülős típus, te meg nem annyira. Mindenképp szólj neki, de ha nem változik a helyzet, ott kell hagyni. Komolyan.
2016. márc. 16. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!