Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! 20 éves vagyok nem volt még barátnőm tanácsot kérek?
Bővebben 20 éves egyetemista srác vagyok, méghozzá fizikát tanulok elég jó eredménnyel. Bár könnyen ismerkedem emberekkel, lányok felé nem merek nyitni, se közelíteni. Ennek oka leginkább az, hogy nem vagyok egy nádszál alkat és akkor nehéz mikor a körülöttem lévők 90%-a jobban néz ki a fiúk között. Azt is aláírom, hogy sem az érdeklődési köröm, sem az életszemléletem nem hétköznapi. Határozott céljaim vannak az életben és a horgászat, fizika és a Ford Mustangok után való érdeklődésem se mindennapi... Egy szóval eltérek az átlagtól.
Adjatok légyszíves tanácsot, hogy próbáljak nyitni lányok felé?? (u.i.:képet nem szeretnék küldeni senkinek és a "troll" beszólásokat se ehhez a kérdéshez süssétek el legyetek szívesek. Köszönöm!)
Igaz nem ez a fő kérdés kedves 8#-as de akkor érthetően. Amire te emlékszel az a Newton-féle gravitációs erőtörvény, ahol tökéletesen igazad van abban, hogy tömegfüggő a dolog sőt arra épül az egész. :D
Ha eltekintünk a közegellenállástól és csak két test van a Föld meg a golyó akkor a golyóra csak a Föld tömegvonzása hat. A nehézségi erő az F = m*g ahol m a test tömege és g a nehézségi gyorsulás ami magában foglalja a Newtoni-egyenleteket. (itt nem részletezem mivel nincs egyenletszerkesztő de egy osztással világossá válik mert m*g = k*(M*m)/(r*r), kiesik az m és a g = k*M/(r*r), na ez az a 9,81 érték.)
Kedves 12.-ik hozzászóló köszönöm válaszod!
Vicces a helyzet mert pontosan a kudarctól félek mert eddig az életem folyamán igazán komoly kudarcélményem még nem volt szinte semmilyen téren és ez is kicsit frusztráló számomra milyen az mikor nemet mondanak. Csak a félreértésesek elkerülése végett a nyaraimat keményen végigdolgozom a családom vállalkozásánál ahol önálló üzletkötéseket végzek, az életem eddigi részét keményen végig tanultam melyeknek meglett az eredménye is ezekben a dolgokban nem ért még igazán nagy kudarc az élet más területein meg nem volt még ilyen kihívás.
14 a fizikusok kísérletező alkatok szóval miért ne csajoznál ? visszautasítanak mi lesz szerinted ? segítek semmi.
lesz bőven ilyen, igen jól gondolod. mire megtanulod a dolgokat pofára fogsz esni jó sokszor szóval kezd el minél... előbb annál előbb érsz célba.
Jaj,imádtam ezt a rövid fizikázást :)
Ès csatlakozom a többiekhez.Alapvetően nem kinèzet függő a szerelem.Nyilvan a kello vonzalom kell,de ha egy pici közös is van mar adott minden.
Szerintem a fizikat is addig csurod,csavarod meg eljutsz a vegkifejletthez.Viszont ezt is valamikor elkezdted es azota az eleted resze..;)
A lanyok fele torteno nyitast is kezd el,es ra fogsz jonni mindenre,h mi a megoldas :')
Termeszetesen lesznek csalodasok,de ez a velejaroja,h igazan boldog lehess.
A szemelyes velemenyem pedig,a leirasod alapjan kifejezetten erdekelnek az ilyen pasik.
Sok sikert :') 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!